Kategorier
Kanaliseringar

En meditation för uppmuntran och hopp om en bättre värld

Ta några djupa andetag och föreställ dig en vacker natur omkring dig i solskenet där du sitter bekvämt.

Slappna av ordentligt och känn hur solens värme löser upp knutar och blockeringar som fortfarande finns i ditt sinne, men som behöver befrias för att lätta ditt hjärta i positiva tankar.

Det är en fantastisk tid att leva i trots allt och att ha tillit till att det blir en bättre värld för alla med kärlek och fred, som för samman folken till en enhet och som ger hopp om en ny verklighet.

Hela världen lyser med de energier som växer runt Jorden som en böljande våg av kärlek och ljus för alla levande varelser och som är en start på en ny tillvaro som kommer av att vara i nuet.

Det räcker med alla svårigheter som händer runt om i alla länder och att visualisera den värld som man vill leva i har så stor betydelse för fortsättningen i livet. Känn naturen med sin skönhet som skänker sådan ro och värme och som är en djup kontakt med Moder Jord som är viktig i denna tid.

Att gå barfota i gräset är ett sätt att känna en resonans med Moder Jord som är en gåva för att känna hennes kärlek. Känn trädens närhet av susandet i kronorna och känn hur levande träden är i deras energier. Allt levande är energier och att tala med träden som är levande själar kan ge svar på deras kärlek till människorna.

Det är en tid vi lever i som även kan ge lugn och ro från allt som händer runt omkring vilket kan bli en ny vision om vad framtiden visar oss. Genom att önska sig en positiv bild av världen som man vill ha den, kan den faktiskt bli verklighet.

Ta ett nytt djupt andetag och se dig omkring där du sitter för att vakna till ett fantastiskt ögonblick.

Välkommen tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *