Kategorier
Kanaliseringar

Från oss som bevakar Jordens uppstigning och som vill lämna ett positivt meddelande, som denna kanal har bett om.

Med tanke på det rådande läget i världen och som påverkar hela världen är de otaliga konflikter som pågår just nu eller kommer att utbryta inom kort. Vissa av dessa konflikter är välkända som kriget i Ukraina exempelvis, men även Irak, Ryssland och Kina är i startgroparna för att försöka påverka den valuta som de vill ska vara en världsvaluta. Ekonomin i världen är under behandling för att alla i befolkningen ska kunna få tillbaka de medel som de tidigare har blivit bestulna från. En person i Rotschildfamiljen har lämnat Jorden till andra sidan väven och som kommer att förändra deras stora inflytande i alla länder. Som bekant är det några familjer i världen som har haft en makt över alla ledare i världen och som nu kommer att bli splittrade på grund av att ett maktskifte har inträffat då det nu kommer alltmer avslöjanden som visar hur mänskligheten har varit lurade och kontrollerade av dessa familjer i världen.

Ljuskrafterna och ljuskrigarna har arbetat oavbrutet med att försöka få dessa onda människor att stå tillbaka i deras försök att skada mänskligheten med att förstöra den gudomliga essensen som är ett arv till mänskligheten från Vår Herre. Mycket har hänt och med ljuset som har en ständig ström av högre vibration blir det en svår tid för dessa onda människor att fortsätta då de inte längre känner att de har samma makt som tidigare. Ljusets kraft med allt högre energi blir allt svårare för dessa människor att känna sig bekväma i. De trivs bäst i den tredje dimensionens vibrationer och de kommer att lämna denna Jord för att fortsätta på en annan planet som motsvarar deras behov.

På Jorden fortsätter det att vara turbulent väder i alla världsdelar med stormar, översvämningar och jordbävningar med vulkanutbrott som följd. Det är något som måste hända då befolkningen själva ska se vad de har utsatt denna fantastiska planet för. Det är även ett uppvaknande för de som fortfarande inte förstår vart denna planet är på väg, förmodligen ett sista uppvaknande för att försöka rädda så många själar som möjligt från att bli förintade av mörkret. Det kommer att bli en mycket turbulent tid för alla på Jorden, men mer på vissa ställen där krig och konflikter har uppstått, men det är något som alla måste ta sig igenom för en sista lärdom och förhoppningsvis en förståelse för det som händer.

Med tanke på den fantastiska värld som kommer fram så småningom från detta kaos kan det kanske kännas som en belöning efter all denna traumatiska tid på Jorden. Den nya världen är så otroligt vacker och väldigt annorlunda i jämfört med hur den tidigare såg ut och den verklighet som visar sig är verkligen en fantastisk upplevelse då alla verkligen kan känna sig levande i denna kärlek som råder på Jorden. Alla människor är inte intresserade av detta och kan till och med känna rädsla för att lämna det som var välbekant, men de som verkligen vill leva i en värld där konflikter med krig inte längre är tillåtet, kommer verkligen att bli belönade med en tillvaro som omfattar hela Universum.

Sammanhållningen och samarbetet mellan människorna blir det avgörande för hur arbetet i fortsättningen kommer att utvisas och de som följer människornas utveckling för den nya Jorden kommer att påverka än mer med sitt ljus för att ge styrka och uppmuntran till människorna som de har kommit att älska alltmer. Styrkan människorna besitter efter alla prövningar de har gått igenom är beundransvärd och utbildningen för kärlek och medkänsla är något som lyser igenom i hela världen, även där det är som svårast för befolkningen. Alla hjälps åt för att stötta varandra. Den nya eran är här i den Gyllene Tidsåldern.

Kärleken styr över allting som händer i Universum och ljuset blir allt större för alla varelser som går till uppstigning på alla planeter i Universum. Segern för ljuset är satt.

Stort tack!

3 svar på ”Från oss som bevakar Jordens uppstigning och som vill lämna ett positivt meddelande, som denna kanal har bett om.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *