Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Med anledning av det rådande läget i världen och i Sverige kommer det att bli en manifestation från folket i Sverige och det avser ett uppvaknande som börjar i den norra delen i landet och sprider sig över hela landet.

Människorna börjar ge sig tillkänna för det lidande det innebär i fattigdom och brist på boende. Med ledarnas generösa bidrag med krigsmateriel till länder för krigföring och som avser många miljarder kronor vilka egentligen tillhör befolkningen i Sverige är missnöjet stort. Människor i denna välfärd lever på marginalen för överlevnad och det är en skymf mot människor som har skött sig under livet och förtjänat sitt levebröd på ett ärligt sätt.

Människor kommer inte längre att acceptera denna överlägsenhet och de ledande i Sverige bör ta denna protest på allvar från sin befolkning. Många ledare i världen har och kommer att bytas ut mot de som har en ärlig agenda mot folket och lyssnar på sin befolkning. Framför allt kommer de att ge tillbaka det som har blivit stulet från befolkningen i form av medel för deras överlevnad. Alla människor ska kunna leva på det som de har arbetat för och få en skälig lön för ett arbete utfört med ärlig avsikt. Ingen ska kunna sko sig på andras bekostnad med medel.

Styrkan som dessa människor besitter har förstärkts med de starka energier som kommer till Jorden i denna tid och alltfler har kurage att våga gå emot de regler som får människor att gå under, framför allt den äldre befolkningen. Detta kommer att bli en manifestation utan dess like och det kommer att förvåna många människor utanför Sveriges gränser om vad de har åstadkommit för ett lättare och humanare liv för befolkningen. Andra länder kommer att ta efter denna strategi som Sveriges folk har bedrivit och får på detta sätt en lugnare period av mindre utbrott av kriminalitet.

Detta uppvaknande har bidragit till att alltfler människor har höjt sin medvetenhet och förstår hur allvarligt läget är i landet. Med dessa människors agerande kommer det att bli en lugnare period då många av dessa kriminellas aktiviteter försvinner med dessa människor som utvisas ur landet. Dessa kriminella tror att det är tillåtet att komma som flyktingar till ett land som inte tidigare har krig och börja kriga mot den inhemska befolkningen. Detta kommer att inträffa inom kort och förmodligen i detta år för att förhindra ett inbördeskrig.  

Många av de uppstigna mästarna lever i Sverige och är därför ett lämpligt byte för de med en ond agenda. Att försöka förstöra så mycket man kan för att förhindra att de går till uppstigning är därför landet oerhört attackerat av dessa mörka individer. Däremot har de inte räknat med detta stora motstånd som hittills visats av befolkningen och därför slåss de mörka med alla medel de kan. De mörka vet att de är besegrade även om inte alla kan se det och det väntar en ljusare framtid för alla i landet då energierna framträder allt starkare och återställer mänsklighetens DNA i sin fulla kapacitet.

Vår Herre har en stor nåd till detta folk i Sverige som han anser tillhöra eliten av människor med den högsta andligheten.

I ljus och kärlek

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack, i kärlek jag tjänar. Jag Är

Ett svar på ”Galaktiska Ljusfederationen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *