Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

I den allt mer vakna befolkningen kommer det nya året att bli både mer förvirrande och glädjande, beroende på vilken medvetenhetsnivå man befinner sig i.

De negativa händelser som beskriver avslöjanden för befolkningen kommer att öka under detta år och de som har förstått vart Jorden är på väg känner en stor förväntan och glädje, medan andra upplever total kaos. Den gamla matrisen trasas sönder allt mer och många känner en förändring i sin omgivning med att människorna börjar skilja sig från varandra i allt högre grad. Separationen mellan den gamla Jorden och den nya Jorden för den femte dimensionen har ökat markant och det är endast en livlina som håller dem tillsammans.

Det betyder att den gamla Jorden kommer att upphöra på denna planet. De människor som kommer att fortsätta i den tredje dimensionen för sin fortsatta utveckling går vidare till andra sidan väven eller till andra planeter. Det är inte alla människor som kommer att klara av dessa avslöjanden och väljer att gå vidare till andra sidan väven för sin utveckling och det är som det ska vara. Det är deras själ som har avgjort vad de behöver för sin utveckling i fortsättningen eftersom de ännu inte är i resonans med den högre vibrationen i den femte dimensionen.

Det blir en väldigt turbulent tid som utmärker sig under år 2024 och samtidigt ett starkt uppvaknande för många människor eftersom det är nödvändigt att alla får veta vad som har skett under flera tusen år. Mänskligheten har varit ett våldsamt och krigiskt folk i alla tider och det är något som många varelser från andra civilisationer fick erfara.  Eftersom Jorden är en lärande planet där många varelser har fått möjlighet att utvecklas andligt och som har varit väldigt eftertraktat, valde människorna denna utveckling i separation för att lära sig kärlek och medkänsla för sig själva och andra, vilket först i denna tid har visat sig som en fantastisk lärdom för de flesta människor.

Många ljusa och kärleksfulla energier strömmar genom Jorden och mänskligheten som kommer från många civilisationer i Universum vilket har stor betydelse för den kollektiva uppstigningen. Det är så många som beundrar människorna för sin fortsatta inställning för samarbete i världen om det ska kunna bli ett helande och en säker planet för barnen som kommer med framtiden. Ljuset är starkt och stiger allt högre med människornas medvetenhet och högre vibration som är så viktigt i denna tid. Det är särskilt viktigt att alla förstår samarbetet mellan människor i alla länder för att det ska bli en fantastisk värld att leva i.

Att fortsätta visualisera den värld man vill leva i fortsättningsvis skapar man sitt liv i en lättare tillvaro på en planet som inte längre har något behov av krig, utan endast en tillvaro gjord på kärlek och förståelse för andras behov av lugn och ro. Detta är en inblick i den nya världen då gemensamheten och samarbetet för freden på Jorden och i Universum blir den främsta uppgiften för mänskligheten, vilket redan har börjat och som hjälper Vår Herre att leda denna utveckling till en seger för mänskligheten. Kärleken och respekten för människorna på planeten Jorden är bland det största i Universum.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack

Ett svar på ”Galaktiska Ljusfederationen”

Dette er den beste kanaliseringen fra den galaktiske lysføderasjon som jeg kanskje noen gang har sett. Hele innholdet resonnerer fullkomment riktig. Stor takk til deg Inger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *