Kategorier
Kanaliseringar

Inför Julen

Det är Julafton i morgon och äntligen har vi fått snö i hela landet som ger en sådan Julkänsla av det ljusa och frid i det tysta vita.

Jag vill tacka alla som läser mina meddelanden även fast de blir allt mörkare av allt som händer på Jorden i denna tid. Det är ingen hemlighet att det kan bli än mörkare för mänskligheten men att känna inom sig att allt har en mening och ingenting är en slump, kan kanske ge ett hopp om att den nya världen är i antågande för att ge mänskligheten en annan verklighet.

Snart är detta år slut och år 2024 tar vid med händelser som kan bli än svårare, men även med mer mirakel för alla människor än vad som har hänt tidigare. Bed för en skonsam fortsättning för allas bästa och för en god hälsa i dessa förkylningstider.

Jag önskar alla en GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR

Hälsningar

Inger

2 svar på ”Inför Julen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *