Kategorier
Kanaliseringar

Från Mitt Högre Jag

I en dröm såg jag Mexikos gränser till USA och fick en vision om att det strömmar terrorister över gränsen till USA för att demontera och terrorisera landet i alla stater. Det var samma terrorister som invaderade Israel och som kommer att drabba USA på samma sätt. Ett stort krig kommer inte att utbryta, men dessa varelser ser till att bli involverade i alla instanser i landet och även inom familjer med hotelser att döda om de inte gör som de blir tillsagda.

Rädslan blir stor och många ger med sig för dessa varelser och förlorar sin själ till den högste av de mörka då de vill skydda sina familjer. Detta kommer framför allt att ske under år 2024. Mycket av det som har hänt 2023 blir mer intensifierat under 2024 och det gäller hela världen. Dessa terrorister är inblandade i många konflikter i världen och många av dem är inte mänskliga. Det kommer att bli kaos och svårigheter, men även mirakel som många människor kommer att få uppleva och det gäller att inte förlora sin tro på Vår Herre som ändå skyddar sina barn som tror på honom och erkänner honom som sin befriare.

Sjukdomar och många dödsfall drabbar alla länder. Att inte vara rädd och att sköta sin kropp med ren mat är ett sätt att klara sig från svåra infektioner. Väldigt många människor kommer att gå till andra sidan väven eller till andra planeter för fortsatt utveckling i en lägre dimension. All denna ondska som förekommer på Jorden i denna tid har varit förutbestämd sedan mycket lång tid tillbaka och med dessa händelser blir allt avslöjat om vad som egentligen har varit meningen. Många människor har börjat vakna ur sin sömn och börjat ifrågasätta allt det negativa som händer. Det är en av anledningarna varför all denna negativa spiral har fått råda. Att vakna upp och börja förstå att allt detta måste vara av en högre avsikt i vilket människorna själva ska ta sin kraft tillbaka för att få ett slut på all denna ondska. Ljuset som människorna har och som har höjt denna planet allt högre är den kraft som behövs för att få bort alla mörka krafter i alla hörn på planeten. Positivt tänkande och en föreställning om vad en ny och verkligare värld blir i livet har stor betydelse för framtiden.

Striderna mellan dessa onda varelser och människorna kommer att eskalera för att dessa varelser känner att det inte är så lång tid kvar för dem att regera världen längre. När mänskligheten förstår att det inte går att leva på detta sätt längre och tar tag i allt detta negativa med sin kraft mot alla som vill förstöra denna fantastiska planet, kommer den femte dimensionen att vara väldigt nära. Alla vill dock inte gå vidare till högre dimensioner utan vill fortsätta att tillhöra den mörka sidan och dessa människor kommer att blir förflyttade till andra sidan väven eller till andra planeter som motsvarar deras medvetenhet. Människorna själva måste visa sitt engagemang för denna vackra planet för att få behålla den.

Det är en kritisk tid där mänskligheten kan förlora och bli eliminerade av den mörka sidan och det är inte meningen med denna utbildning som mänskligheten har fått på denna planet som är en planet för lärande. Många djupa och stora lärdomar har utvecklat mänskligheten till kärlek och medkänsla vilket är det viktigaste i livet i den femte dimensionen. Många människor är på rätt väg i sin medvetenhet och som inte hindrar dem att gå vidare till den femte dimensionen. Det gäller bara att tro på det och vilja det själv. Att ha en tillit till att det kommer att bli ett slut på detta onda som händer blir ett sätt att inte vara så involverad för att med våld löser man inga problem utan med ljuset, kärleken och sanningen låta allt få gå som det var tänkt. Allt är Gudomligt arrangerat och med stor kärlek och nåd till mänskligheten från Vår Herre. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *