Kategorier
Kanaliseringar

Den Helige Ande

Inom kort kommer det en nedstängning på grund av nya virus och vaccin som florerar runt om i världen och den kommer att bli global. Var beredd på ett utbrott i Europa som förlamar större delen av befolkningen då så många människor lämnar till andra sidan väven. Det gäller att hålla huvudet kallt och inte få panik då det beslutas att en nedstängning blir absolut nödvändig.

Denna nedstängning kan bli aktuell redan i december månad och julfirandet kan vara det som lindrar och hjälper då det ändå är en tid till kontemplation och återhämtning. Att inte vara rädd för dessa sjukdomar är fortfarande ett sätt att vara skyddad som vi har påpekat så många gånger. Med rädsla blir man ett offer för mörka energier, men att inte bli rädd förstärks immunförsvaret med mer ljus som håller mörkret borta.

Det är en svår tid för många på Jorden just nu och det är något som har varit bestämt sedan tusentals år sedan, men som nu har kommit till sitt slut för att Jorden ska få utvecklas till det paradis den en gång har varit. Allt som inte längre berikar Jorden kommer att tas bort och förstöras. Mycket rensning förekommer nu på Jorden och även för människornas del. Det är så mycket som måste rensas och som blir svårt då allt sammanfaller för både människor och Jord, men det är endast sådant som inte längre ska vara en belastning.

Med en allt större mängd människor som inser att det inte är tillrådligt med denna negativa utveckling skapar de samtidigt en motsatt effekt av det som händer även om de flesta inte kan se det. Denna effekt som mänskligheten skapar tillsammans har stor betydelse för det fortsatta arbetet bakom kulisserna med att balansera de starka energier som kommer från den stora Centralsolen och som påverkar människornas medvetenhet och vibration till en högre instans. Kampen om människorna är ännu inte över och med svåra virus och vaccin dör många människor som inte inser hur manipulerade de har varit i den tredimensionella verkligheten. Detta visar hur viktigt det är att alla försöker vara starka i sin avsikt om att inte bli påverkade så mycket av det som händer utan i stället stå emot trycket från de ledande.

Kraften som människorna har är större än de tror och de har fått än mer kraft för att stå emot alla influenser som är skadliga för både människor och djur på Jorden. Att be om mer kraft och förståelse från Vår Herre är ett sätt att få en mer realistisk insikt om vad som är rimligt eller inte eftersom det är så mycket som människorna har blivit lurade i och för att se igenom detta skådespel som visar vilka de som har makten verkligen är. Be för en skonsam avslutning på detta år och be för de som befinner sig i svåra situationer i världen att de får känna Vår Herres kärlek och nåd.

Stort tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *