Kategorier
Kanaliseringar

De Uppstigna Mästarna

Det är en mycket stor del av de som är berättigade att gå till uppstigning som måste bli väckta för att få så många som möjligt med på tåget. Vi vill att den sista vagnen ska vara full med själar som följer med till den femte dimensionen för att börja leva i den nya verkligheten på Jorden.

Väldigt många meddelanden har gått ut med en avsikt att stärka er människor igenom dessa svårigheter som råder på Jorden just nu, men det är lika viktigt att ge information med att få människor att inse hur nära det är i tiden innan uppstigningen. Det har redan tagit alldeles för lång tid i detta förfarande och att bli medveten om att hjälp behövs för att få en insikt om att det är en gåva med denna uppstigning till en högre dimension och få leva i en verklighet som helt skiljer sig från den tredimensionella som endast var ett hologram.

Detta är en uppmaning till alla som läser dessa meddelanden att tala om vad som gäller för de som inte har en aning om vad som händer på Jorden och varför. Att skicka dessa meddelanden till så många som möjligt är att föredra och även ge en förklaring till de som är villiga att få veta om varför dessa händelser sker på Jorden i denna tid. Alla som har inkarnerat på Jorden i detta liv hörde kallelsen och kom som volontärer för att hjälpa Moder Jord att stiga till den femte dimensionen. Kärleken från Universums alla varelser är så otroligt stor för människornas vilja att skicka sitt ljus för att skingra mörkret runt hela världen för att väcka så många som möjligt till att våga ställa sig upp och protestera mot ledarnas kontroller.

Att få en insikt i att det måste finnas något större och mer fantastiskt som väntar är till en stor hjälp om man endast blir åskådare till allt som händer i stället för att vara medverkande och på det sättet få en mer realistisk bild om vad denna tredimensionella verklighet är. Det är tid att börja agera som ljusarbetare med att ge hopp om en fantastisk värld som väntar och att alla som vill följa med i uppstigningen verkligen med avsikt ber om att få följa med. De flesta som kan följa med är redan införstådda med det, men är inte riktigt klara över hur de ska göra för att be för denna gåva och ljusarbetarna har ett arbete med att ge en förklaring. De som ber om denna gåva kommer att bli vägledda till ljusarbetare för en förklaring och detta är bland det viktigaste just nu i denna tid. Det är särskilt viktigt nu då det är så nära med stora händelser och även mirakel i världen vilket är en tid med svårigheter men även med fantastiska nyheter. Kärleken i sin allra ädlaste form väntar de som går till uppstigning och en aldrig sinande glädje över livet, och så är det.

Stort tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *