Kategorier
Kanaliseringar

Ny Bok

Ny bok som är den sista i trilogin ang uppstigningen till den femte dimensionen. De föregående böckerna är ”Andligheten genom livens oändliga kretslopp” och ”Den Gryende Planeten i den Gyllene Tidsåldern”.

Utvecklingen på Jorden fortsätter som under denna tid är mörkare än någonsin. Med en stark vilja att ta tillbaka planeten Jorden från de entiteter som har invaderat den sedan en lång tid tillbaka har människorna börjat vakna upp från sin djupa sömn för att inse att om de inte gör något kan hela mänskligheten som art försvinna.

Det är en kritisk tid där mycket som händer inte är något som människorna själva har bestämt utan endast ett försök för att hindra människorna att gå framåt i sin egen utveckling med att höja sin medvetenhet och vibration. Jorden är i ett skifte till den femte dimensionen och de flesta människor har redan kommit till den fjärde dimensionen i sin medvetenhet. Med detta skifte blir det svårt för de entiteter som har invaderat Jorden att leva eftersom de endast kan leva i en väldigt låg vibration och som avser den tredje dimensionen.

Människorna har nu utvecklats så mycket i det som var avsikten på denna planet med kärlek och medkänsla för allt levande och som nu är redo att gå med i uppstigningen till den femte dimensionen. Detta är något som de mörka entiteterna vill förhindra och försöker med alla medel de kan för att hindra mänskligheten att gå framåt i utvecklingen. Människorna däremot är fast beslutna att fortsätta kämpa för sin planet för att få möjlighet till en bättre tillvaro i en ny värld och i en ny tid.

Ny bok är på gång angående insikter och värderingar i den nya verkligheten på den nya Jorden och som kommer så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *