Kategorier
Kanaliseringar

Ivo från Vega

Det var längesedan vi talades vid och jag ger dig gärna ett meddelande till folket om läget i världen, men även en uppmuntran till att inte ge upp även om det ser väldigt mörkt ut.

Aldrig har det varit så många ljusskepp utanför atmosfären som nu och det har tillkommit allt fler galaktiker som inte vill gå miste om denna fantastiska resa för mänskligheten. Kärleken och respekten är väldigt stor eftersom det har visat sig att människorna verkligen har en styrka utöver det vanliga och det var det ingen som hade trott. Det är en fröjd att få följa med i denna utveckling där tiden har trappats upp ytterligare för att påskynda uppstigningen för att den första vågen av befolkningen som går till uppstigning kan börja leva i den femte dimensionen.

Krigen i världen har eskalerat och det kommer inte att minska i styrka i vare sig Israel eller Ukraina även om kriget i Ukraina går mot sitt slut. En invasion i USA kommer inom kort och det bli många människor som kommer att fly till bergen för att undkomma med livet i behåll, men det blir ändå väldigt många människor som går till andra sidan väven i detta krig. Länderna som invaderar USA är Kina, Ryssland och Iran. Dessa länder vill totalförstöra landet och införa deras valuta som en världsvaluta, men det kommer inte att hända eftersom de inte är överens om vilket lands valuta som ska gälla.

Innan detta händer kommer människorna ännu en gång att bli attackerade av muterade Coronavirus och med giftiga vaccin som de ledande i alla länder vill införa som en standard för befolkningen. Många länder inför massvaccination för sin befolkning med en lagändring som tvingar befolkningen att ta dessa vaccin, i annat fall blir det bestraffning. En global nedstängning kan bli aktuellt. Att minska rädslan för eventuell smitta kan höja immunförsvaret och mildra symptomen i sjukdomen. Det har det talats mycket om i tidigare meddelanden, men det är en förutsättning för att inte bli smittad. Även klimatförändringar bidrar till en befolkningsminskning som många kommer att börja märka i sin omgivning. Även om det ser väldigt mörkt ut i världen är det en nödvändighet med dessa händelser. Allt är av gudomlig karaktär för allt levande på Jorden och det är som det ska vara. Ingenting sker av en slump som många tror, utan det är planerat och går som det var tänkt.

Mänskligheten har haft lång tid för denna utveckling som sker, men nu är det slut med förstörelse på denna fantastiska planet och Gaia gör sig av med sådant som inte längre berikar vare sig Jorden eller alla levande varelser. Detta sker för allas bästa och för att det måste ske för att Jorden ska kunna uppstiga till en högre dimension och bli det paradis den en gång har varit. Att ha en tillit till Vår Fader/Moder om att allt kommer att bli en bättre värld för alla, kan vara ett sätt att känna sig utanför allt det svåra som händer på Jorden. Kärleken omsluter hela Jorden från så många varelser i Universum och dessa energier är de ljusa och helande energier som endast förpassar de mörka energierna till ljuset i förståelse och förlåtelse.

Med mycket kärlek och ljus

Stort Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *