Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Det är en ära att få vara med er idag och ge er all den kärlek och uppmuntran för uthålligheten hos var och en. Det börjar dra ihop sig mot så många öppningar och möjligheter för att få så många som möjligt att få upp ögonen på en annan tillvaro med högre perspektiv i sina liv. Det är så många som har förstått att det som händer i världen i form av klimatförändringar bland annat är skapade av de som är de mörka i världen.

Det betyder att allt fler människor förstår att ni inte är ensamma i Universum och att det är betydligt fler än vad som har kommit fram i olika avslöjanden. Mångfalden är stor av varelser i Universum och människan är en av dessa varelser. Rädslan för andra varelser har börjat ge vika, vilken är en sådan glädje för oss alla som följer mänskligheten från Universum och hoppet är att alla ska känna den kärlek som förmedlas i form av energier till befolkningen. Bland många händelser är det en mycket stor händelse som kommer att inträffa inom kort och denna händelse är ett starkt uppvaknande för väldigt många människor.

Det är dags nu att alla på Jorden får en bekräftelse på att det är en fantastisk utveckling i alltmer kunskaper som förmedlas till de som ska utveckla det tekniska inom många områden. Alla människor har fått mycket kunskaper redan och det kommer att märkas i det som blir manifesterat av det man drömmer om och som kan kännas som ett mirakel. ”Jag ser en stor dator som har en flytande skärm och som är en dator som hela tiden skiftar i olika resultat av det som människor önskar. I denna dator behövs inga program och formler, utan allt sker med en logik som överstiger den mest avancerade dator som finns nu och med en hastighet i resultat av ett ögonblick. Jag får höra att det är en kvantdator som har många funktioner och som är ett slutet system för att omöjliggöra intrång av kriminella metoder, vilket är ett säkert och skyddat system”.

Detta är en del av de nyheter som kommer människorna tillhanda och som är något som är nödvändigt att bli klart så fort som möjligt. Allt händer med en rasande fart och det kan kännas som en virvelvind går över planeten, men det är något som hör till uppstigningen. Tillsammans med så mycket som rensas från både Jorden och människorna är det inte så konstigt att det kan kännas förvirrande ibland vilket även märks i människornas beteende över världen där oroligheterna sprider sig lavinartat. Detta förekommer i alla länder och inget land kommer att vara utanför all denna utveckling som kan kännas på gott och ont. Människorna har väntat länge på att få se en positiv förändring på Jorden, men det är inte i den fysiska världen som kommer att belysa det positiva som händer. Det är inom människorna själva som den största förändringen kommer, med en känsla för att man vet vem man är och var man kommer ifrån. Denna känsla är så viktig nu när all kraft behövs för att bekämpa den ondska som finns i världen med att säga nej, nu räcker det. Det är nödvändigt att man vågar säga ifrån till omänskliga förslag som berör befolkningen på ett förödande sätt, med att samarbeta och tillsammans få en förändring till det bättre för alla.

Det är oerhört viktigt att de människor som har blivit utvalda till uppgifter på Jorden nu börjar ta kommandot och leda människorna mot en förståelse för att detta är något som måste hända för att alla ska få upp ögonen om vad som egentligen försiggår. Det har börjat med avslöjanden via media som inte är styrda av de mörka och som blir kraften med att verkligen våga ta beslut om att det inte längre går att styra och kontrollera befolkningen. Det som kommer att avslöjas blir en sådan effekt på befolkningen och det är äntligen en katalysator för starka känslor som kommer av detta, vilket lyfter hela befolkningen med det ljus som tillkommer.

Detta och mycket mer, kommer att kännas som mirakel och är i antågande av Vår Herre som genom den Gudomliga Planen håller framtiden för kärlek och medkänsla för de som har tillit till Vår Herre och sig själva.

I ljus och Kärlek

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack

Ett svar på ”Galaktiska Ljusfederationen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *