Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Med anledning av händelserna på Jorden då många människor demonstrerar och protesterar mot myndigheternas agerande mot vissa grupper i befolkningen kommer det att utbryta än mer våldsamma konfrontationer.

Framför allt i Europa där det redan pågår massiva manifestationer och där allt fler människor blir frustrerade över deras styrandes agerande mot befolkningens vilja. De är folkvalda och förväntas att lyssna på sin befolkning, särskilt då det avser den del av befolkningen som tillhör andra nationaliteter och som har kommit som flyktingar. Respekten mot olika raser inom mänskligheten har minskat och det blir en svår sommar i vissa länder i Europa på grund av stora motsättningar.

Även klimatet kommer att förändras i Europa. I vissa länder stiger temperaturen farligt högt och människor dör av svår hetta. Detta har inträffat under många år, men i denna tid har temperaturen stigit till mycket höga nivåer, vilket visar att Jorden vill ha en förändring på en djup nivå. Allt som inte berikar blir uppbränt för att bereda plats för en ny och helad Jord och detta blir den varmaste sommaren sedan lång tid tillbaka.

På grund av denna varma temperatur smälter den arktiska isen alltmer och från denna is blir de bakterier och virus som har varit infrusna i tusentals år befriade och många människor blir sjuka av förorenat vatten från havet. Det kommer att bli många svåra sjukdomar som man tidigare trodde var utrotade, men som nu är tillbaka för att på nytt bli aktuella för nya giftiga vaccin. Det kommer att bli en mycket svår tid för människorna i Europa med många dödsfall av virus och bakterier från mycket svårare varianter än Covidviruset. Att försöka hålla sig hemma så mycket som möjligt för att undvika smittor som är luftburna från andra länder i världen och som sprider sig väldigt lätt via de färdmedel som finns är att föredra denna sommar framför allt.

Det ekonomiska läget i världen är i ett vakuum och att försöka rädda sina pengar är inte en investering på grund av att valutan och systemen blir helt förändrade för hela världen. Programmet för det nya ekonomiska systemet är mycket avancerat och helt omöjligt att med kriminella metoder manipulera och förstöra eftersom det är för avancerat för mänskligheten att förstå. Detta program är organiskt med en bas av kvantfysik bland annat, vilket innebär att det är ett absolut säkert system. Detta program kommer inte att finnas på Jorden inom de närmaste åren, även om det är möjligt att sätta i gång det inom en inte alltför lång tid för att människorna ska få tillbaka sina medel som de har blivit bestulna av. Det är mycket som behöver åtgärdas, inte bara för det ekonomiska läget i världen, utan även för att livet inte ska vara så svårt i det dagliga livet och som inte ligger så långt bort i tiden för en förändring.

Även media kommer att bli mer sanningsenlig i sina nyheter vilket är en positiv utveckling. De kommer att ge nyheter med mer positiv karaktär som de hittills inte har fått tillåtelse till. Att redovisa mirakel som sker i världen är ett sätt att ge människor hopp om en ljusare framtid och som betyder så mycket för fortsättningen på Jorden. Lögner avslöjas än mer och denna kontroll som de styrande har haft blir alltmer uppenbar då det blir allt fler människor som genomskådar detta spel med protester och upplopp. Den gamla programmeringen är avslutad och fungerar inte längre för de flesta människor, även om det kan uppfattas som om det är tvärt om. Ljuset blir alltmer intensivt och de människor eller varelser som inte tål ljuset flyr alltmer från Jorden, antingen till andra sidan väven eller till en annan lågvibrerande planet.

Hoppet om en ny värld för alla på Jorden kommer att bli ett sant mirakel inom en snar framtid och kärleken är stor från oss alla galaktiker och ljusvarelser från Universum som hyllar mänskligheten i deras mod och styrka.

I ljus och kärlek

Den Galaktiska ljusfederationen

Ett svar på ”Galaktiska Ljusfederationen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *