Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Be för människornas varande i Syd- och Mellanamerika eftersom deras länder kommer att skakas av jordbävningar, vilket kommer att drabba befolkningen väldigt hårt. Be för befolkningen i Frankrike som blir drabbade av stora manifestationer och inbördeskrig på grund av hur deras regering tar beslut för befolkningen med stora svårigheter som följd. Även andra länder i Europa blir drabbade av stora upplopp från befolkningen då nya restriktioner kommer från rädda ledare på grund av nya virusangrepp. Många människor kommer att lämna Jorden till andra sidan väven av dessa utbrott från naturen, men även i sjukdomar och svält.

Den stora skördetiden har börjat av de frön som våra släktingar en gång sådde och som de aldrig fick se effekten av, men som nu i denna tid har börjat och skörden kommer att visa vilka som kommer att följa med till den femte dimensionen. Det är en stor skörd och de som är utvalda att leva på Jorden är inte så många, utan de flesta människor och varelser kommer att gå till andra sidan väven och återkomma när de är redo. Det är i tideräkningens tid och många är de som inte kommer att fortsätta att leva på Jorden, utan går vidare till andra sidan väven eller till andra planeter för fortsatt utveckling.

Detta betyder att i den sista tiden innan Jorden går upp till den femte dimensionen är skördetiden den största som någonsin har påträffats på Jorden. I denna skördetid avser det många miljoner människor som lämnar Jorden och de som är kvar avser dem som kommer att befolka Jorden i en högre andlighet. Redan nu är dessa människor sammankopplade med likasinnade människor som kommer att samarbeta för en frisk och fridfull Jord, utan krig och umbäranden mer för befolkningen. Det är en mycket svår tid för många människor, men även mirakel har inträffat för många och det kommer att bli allt fler mirakel i världen då allt fler människor vaknar till vad som är viktigt i livet och inte det som har varit. Ingenting kan längre blir som det var i den tredje dimensionen. Allt måste gå vidare till högre medvetenhet och vibration på Jorden eftersom det endast kommer att vara den femte dimensionen eller högre dimensioner på denna planet i fortsättningen.

De människor som behöver fortsätta i lägre dimensioner kommer att fortsätta på planeter som har den tredje dimensionen för sin fortsatta utveckling och kommer att komma tillbaka till Jorden när de har uppnått högre medvetenhet och vibration. Livet på Jorden kommer då att vara väldigt annorlunda i jämfört med vad de har gått igenom i den lägre dimensionen. Alla kommer när de är redo och Jorden är då det paradis den en gång var.

Alla kommer att tas omhand, ingen lämnas utanför eller ensam och den kärlek som kommer från Himlens kompani och som följer människornas kamp för sin planet är över all beskrivning. Människorna är bland de största och starkaste varelserna i hela Universum. Detta är ett stort och viktigt meddelande till folket. Det kan röra upp många känslor, men det är nödvändigt att vara förberedd på att allt kan hända i denna tid.

Galaktiska Ljusfederationen

3 svar på ”Galaktiska Ljusfederationen”

Hej Inger! Ja det är mycket mörkt men jag har aldrig varit rädd. Inte under pandemin heller. Jag är mycket tacksam för dina kanaliseringar! Ljus och kärlek till dig 💜💜💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *