Kategorier
Kanaliseringar

Den Galaktiska Ljusfederationen

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid och nu har vi ett meddelande som avser läget i världen.

Rysslands agerande mot de gerillagrupper som vill ta över landet via den inhemska militären är väldigt neutralt. Den ryska ledaren vet att han kommer att få all den hjälp han behöver för att få bort dessa onda människor och varelser som vill eliminera hela världens befolkning. Han har gett allt han kan för att få bort de stora baser i Ukraina som sysslade med experiment på kvinnor och barn. Det avsåg först och främst biologiska vapen som skulle användas på resten av befolkningen på Jorden.

Detta kommer inte att hända och snart kommer ett avslöjande om Ukrainas president som inte är så positivt, vilket sätter världen i chock och förvåning. Hans brott mot mänskligheten är så stora att han kommer att arresteras vilket kommer att bli en stor förvåning i de nordiska länderna framför allt. De kommer även att få höra att det finns baser i alla länder på Jorden som sysslar med liknande brott mot mänskligheten. Det är något som många människor börjar bli uppmärksamma på och de har kunnat se igenom den uppenbart förljugna agenda som många ledare har mot sin befolkning.

Det gäller nu att börja se på det som händer i världen på ett annat sätt och på det sättet inte bli så involverad med negativa känslor eftersom det som händer måste hända. Människorna måste ned på botten i allt som sker för att sedan komma upp igen och börja visualisera om en bättre värld för alla i befolkningen. På det sättet finns det ett hopp om att mänskligheten kan förlåta och förstå varför denna utveckling i en så negativ spiral har kunnat få fortsätta i så lång tid. All denna förstörelse för både människor och planet har nått sitt slut för att börja en framtid som avser en harmonisk och glädjefull tid där människorna är lyckliga i sina liv. Med att distansera sig från det som händer i oroligheter och konflikter är det ett sätt att lämna den tredimensionella verkligheten och börja se en ny verklighet där frihet blir en verklighet.

Det är dags att inse hur den gamla strukturen har gjort sitt och nu väntar en annan och bättre struktur som innebär en total förändring i jämfört med hur det fungerade i den gamla programmeringen. Att inse att den nya programmeringen har helt andra avsikter för befolkningen och att förstå att man måste lämna den gamla programmeringen bakom sig om man vill gå vidare mot högre utveckling i andlighet som motsvarar vibrationen i den femte dimensionen. Denna möjlighet är väldigt nära och med en vision om att gå vidare i utveckling till den femte dimensionen med sin kropp blir det en större förståelse i jämförelse med hur man upplever livet i den lägre dimensionen. Allt har tagit tid och även blivit fördröjt, men när mänskligheten är i resonans med den högre vibrationen händer det som många väntar på och det kan gå väldigt fort. Var beredda folk, denna händelse kommer om natten som en stor överraskning och att vara beredd betyder att man är redo för en flytt till den högre dimensionen. Vi följer med spänning och ger er all kärlek vi förmår för att ge er styrka och uthållighet för att det kan behövas. Vi finns alltid med er, bara ett andetag bort.

I ljus och kärlek

Galaktiska Ljusfederationen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *