Kategorier
Kanaliseringar

Hosus

Jag är Hosus från Telos i de inre rikena på Jorden. Jag har fått lov att tala med dig angående det som händer på Jorden just nu. Du har besökt oss många gånger och fått se vår värld som har höga berg och djupa dalar men med en grönska som är lite mörkare grön än på ytan på Jorden.

Jag ser en djup dal där solen lyser på vackra blommor i starka färger och träden är mörkt gröna. Jag sitter vid ett litet vattenfall till en bäck som går ut mot ett stort hav. Denna värld är väldigt lik vår värld på ytan, men betydligt mer harmonisk där folket lever i symbios med naturen. Jag ser inga bilar eller tåg och jag får förklaringen att det inte behövs eftersom alla kan ta sig var som helst i landet med tankens kraft och även besöka vår värld på ytan.

Hosus berättar att världen består av väldigt många skikt av dimensioner och varje värld är lika stor som världen vi upplever på Ytan. Alla har en egen sol och en natur med mycket starkare färger än på ytan på Jorden. Folket är i den högre dimensionen och är multidimensionella, vilket betyder att de kan gå mellan dimensionerna och besöka andra varelser. Dessutom har vi inte behovet av sömn, vilket är något som människorna behöver och som skiftar dygnet till natt och dag.

I vår värld är det alltid ljust och det är något som mänskligheten kommer att ha i sin värld när alla har blivit multidimensionella varelser. Vi ser fram emot att få träffa våra kusiner på Jorden när människorna lever i den femte dimensionen, att få träffas och utbyta kunskaper och erfarenheter som vi gjorde innan experimentet tog över. Vi är övertygade om att det inte dröjer så länge nu, men innan dess blir tillvaron ganska turbulent för många. Ha bara tålamod, Vår Herre vet vad ni går igenom och hans nåd över de som har tillit till Jesus som deras befriare kommer inte att vara så påverkade.

Vi följer er noga och vi älskar våra kusiner som kommer att leva i en ny era och en helt ny värld. Alla hälsar från Telos och vi ber för en skonsam fortsättning för alla på Jorden.

Hosus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *