Kategorier
Kanaliseringar

Guden Seth

Tack för att jag får tala med dig. Jag vet att du har sett hieroglyfer som tecknades av folket i Egypten och som är från tusentals år. På den tiden kallades jag för dödens gud. Jag blev förknippad med döden på grund av att jag var vän med de allra högsta i Egypten och Lemurien. Jag var den som alltid blev tillkallad när någon var nära döden och för att jag skulle välsigna dem till dödsriket som de alla trodde så starkt på.

De gudar som avtecknades hade liknande kroppar som människorna men med ett annat huvud och vi var betydligt större och längre än människorna. Vi såg inte ut som människorna utan hade oftast huvuden av olika djurarter. Mitt eget liknade mest en schakal och det har du sett i dessa hieroglyfer.

Jag ville tala med dig på grund av att vi alla som fanns på Jorden långt före Jesus födelse är väldigt nära er människor och vi befinner oss alldeles utanför atmosfären i våra ljusskepp. Ni kan inte se oss ännu, men det kommer en tid då vi kan ses igen och leva tillsammans på Jorden som i den gamla tiden. När vi levde i Lemurien var vi inte så försiktiga med naturen och vi experimenterade mycket för att få fram så starka vapen som möjligt i strider som avsåg vem som hade den största makten.

Nu däremot är det oerhört viktigt att vara rädd om planeten och allt levande som finns i all denna mångfald av arter för att inte göra om de misstag som gjordes tidigare och som förstörde Lemurien och Atlantis. Vi som kallades gudar hade stor makt över människorna eftersom vi fick lära dem väldigt mycket om hur de skulle ha en mer funktionell standard avseende vatten och avlopp exempelvis. Det blev ett avancerat och fantastiskt system som blev något som många skulle kunna använda i denna tid, särskilt för de människor som lever nära naturen.

Ädelmetaller var något som vi var väldigt intresserade av på Jorden och tillsammans med de material som vi själva hade med oss från våra stjärnsystem blev det en fantastisk kombination för konstruktion av vapen. Nu ser vi tyvärr att människorna har hunnit långt i sin utveckling för att kunna förstöra hela planeten och intilliggande planeter i Universum vilket skulle bli en katastrof för många civilisationer i Universum som dessutom är oskyldiga till någon konflikt med mänskligheten.

Vi alla som följer er uppstigningsresa till den femte dimensionen är så otroligt imponerade av er vilja och styrka med att få denna möjlighet att få leva på en planet som är helt helad och dessutom en planet som ger så mycket till mänskligheten i form av allt som finns i naturen. Det finns inga gränser med resurser som människorna snart kommer att få uppleva och som dessutom inte kostar något utan alla kan leva på det som finns i naturen utan att behöva någon form av ekonomisk vinning. På min tid var människorna så rädda för något nytt som kom i deras väg och såg oss gudar så högt stående varelser att det blev en maktkamp mellan oss gudar i att kontrollera och härska över mänskligheten.

Det var inte rätt och många av de så kallade gudarna är rädda nu för att människorna kommer att känna igen dem från den tiden de levde på Jorden. I fortsättningen kommer människorna att kunna leva så länge de vill med sina kroppar i behåll, precis som vi gör och bli multidimensionella varelser. Även på den tiden var inte alla gudar så vänligt inställda mot människorna och en del var även onda. Det är något som de inte är så stolta över nu när de har sett människornas utveckling i kärlek och medkänsla som de inte hade så mycket av i den gamla tiden. Vi kommer att ses igen och vi hoppas att vi blir accepterade som jämlika varelser med mänskligheten eftersom vi inte är förmer än människorna. Vi älskar er alla så mycket och ser framemot en vänskap med människorna i framtiden på planeten Gaia.

I ljus och mycket kärlek

Seth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *