Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Med sommaren i antågande med sol och värme är det en bra tid att börja leva i nuet och uppleva den fantastiska naturen som är så vacker i denna tid med lövsprickning och blommor som börjar slå ut. Att verkligen börja se sig omkring och upptäcka denna vackra Jord, även om det är oroligheter runt om i världen, med en positiv inställning till sig själv och de människor man möter.

Trots all oro fortsätter människorna att höja sin medvetenhet i takt med de energier som kommer alltmer till Jorden med avsikten att alla ska bli mer medvetna om vad som egentligen sker med vår planet. Jorden är som bekant i ett skifte till en högre dimension vilket förklarar all denna destruktiva utveckling den senaste tiden, men det är nödvändigt att allt detta sker som även påverkar mänskligheten för att vakna upp mer och mer från sin slummer. Det är ett starkt uppvaknande, men det behövs eftersom de flesta människor är fortfarande så ovetande om vad som sker med dem själva och planeten.

Det är meningen att så många människor som möjligt ska följa med i denna uppstigning och många har fått möjligheten när de har bestämt sig för att vilja gå till en högre dimension och till en ny värld med en stark avsikt. Alla har inte möjlighet, även om man skulle vilja och det beror på vilken medvetenhet och vibration man står i som måste vara i resonans med Jordens vibration. De som inte kan följa med är fortfarande i behov av att leva i en tätare vibration än i den högre vibrationen som Jorden skiftar till. Dessa människor kommer att fortsätta att utvecklas för sin mognad i andlighet och för en inkarnation på Jorden igen.

Vibrationen är alltså väldigt viktig i vilken täthet man är beroende av för att leva. I de högre dimensionerna som avser de multidimensionella vibrationerna är det en så stark energi som inte går att leva i för de som lever i den tredje dimensionen exempelvis. För att kunna fungera i de högre dimensionerna har man utvecklat sin medvetenhet och vibration för att kunna tillgodogöra sig dessa starka energier och även höja sig allt högre med tiden. När man har nått en hög medvetenhet har man i regel även höjt sin vibration som har anpassat sig särskilt bra för att kunna leva i dessa högre energier. De flesta människor har höjt sin medvetenhet till den fjärde dimensionen och med den de vibrationer som är nödvändiga. Det är väldigt glädjande eftersom det kan möjliggöra att alltfler människor kan följa med i uppstigningen. Att höja sin medvetenhet betyder en större visdom och förståelse för sig själva och andra, men även om vad som händer på planeten. Det är vad som händer nu och alltmer för alla människor vilket är en förutsättning för en seger i denna tid.

Med ljus och kärlek

Ett svar på ”Mitt Högre Jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *