Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Det är med stor glädje vi vill meddela att ni alla befinner er i stormen som har kommit med energier från solen och som kommer att ge er en indikation om vilka ni är och varifrån ni har kommit.

Det är inte alla som blir så glada över denna information, men väldigt många får en bekräftelse på det som de har vetat hela tiden och som får en förklaring till de stora uppdrag som många har fått. Det är en tid med många händelser i världen och alla händelser är inte av positiv karaktär, men allt har en mening och med denna destruktiva utveckling på Jorden är detta ett sätt att behandla ont som med ont ska fördrivas.

Oroligheterna i världen är stora och det beror på hur man har behandlat denna fantastiska planet sedan eoner tillbaka. Detta straffar sig nu och många har förstått att det inte längre går att ignorera alla faror som kan inträffa på Jorden för mänsklighetens fortsatta varande. Mycket av naturkatastroferna beror på cykler som inträffar med jämna mellanrum, men alla katastrofer är inte naturliga. Med en stor sannolikhet blir det ett virusangrepp med vacciner som följd och som kommer att skörda många människoliv. Detta beror på att det befinner sig alltför många varelser i mänsklig skepnad på Jorden och som inte längre ska vara kvar på Jorden.

Dessa varelser är den största andelen på Jorden i jämförelse med rena människor och det är dessa varelser som har en väldigt stor andel av alla brott som har begåtts mot mänskliga rättigheter. Dessa varelser tillhör den tredje dimensionen och kommer inte heller överleva de högre vibrationer som kommer till Jorden nu för att höja mänskligheten till uppstigningen. Deras antal i dödstal blir väldigt stort, men det måste få ett slut med denna negativa utveckling för Jorden eftersom det väntar en helt ny era och en ny Jord med högre dimensioner än den tredje dimensionen.

Med dessa starka energier blir det en förberedelse för den stora händelse som ska komma och som förändrar allt som har funnits på denna Jord hittills. Allt blir förändrat och det kan kännas som om allt har vänts upp och ned. Det blir väldigt mycket som människorna måste börja lära sig när det gäller nya förhållningssätt i naturen och infrastrukturen där det blir en humanare inställning till alla i befolkningen. Rättvisa kommer att skipas för de länder som tidigare har legat efter i utvecklingen på grund av giriga ledare som i sin tur kommer att bytas ut till ledare som lyssnar på sin befolkning. Alla system i världen blir förändrade för säkerheten från kriminella attacker och som i sin tur kommer att bli omöjliga att införa i dessa system. Dessa förändringar blir en höjning för alla i befolkningen för ett liv med en human livskvalité. Vi önskar mänskligheten all lycka i denna utveckling som Vår Herre vill ha för hela sin befolkning i världen och kärleken känner inga gränser från oss alla som följer denna uppstigning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *