Kategorier
Kanaliseringar

Olof Palme och Anna Lindh

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid, men nu har det hänt så mycket i vårt land och som vi tycker att vi behöver ge information om i ett meddelande till alla i vårt land. Det är många som läser din blogg, som tur är och det är viktigt för oss att så många som möjligt får denna information.

Som alla vet vid det här laget är att den kriminella aktiviteten har eskalerat något oerhört i vårt land och det gäller i hela landet. De styrande i landet är inte riktigt medvetna om faran med denna utveckling och därför vill vi framföra en varning om att det planeras mycket inom rebelliska muslimska grupper med ett övertagande av landet.

Det är verkligen på tiden att börja planera för ett samarbete i de nordiska länderna innan det är försent. Det finns möjlighet att de lyckas och planerna är religion inom Islam med sharialagar och arabiska som språk.

Nordens länder har tidigare talat om ett samarbete om Sverige skulle bli attackerat och de nordiska ländernas försvar är starkt. Det är något som dessa grupper inte tror på, men de kommer att bli mycket förvånade över det stora och massiva motstånd som visar Sveriges och resten av de nordiska ländernas styrka.

Ett övertagande av landet kommer inte att hända, men det är bra att länderna samarbetar militärt. I annat fall kan det bli ett inbördeskrig där den inhemska befolkningen tar detta krig i egna händer. Det blir ändå en stor oro i landet.

Detta kaos som nu råder i världen med konflikter på många håll, har nu även drabbat Sverige. Trots det är vi glada för att vara svenskar.

Olof Palme och Anna Lindh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *