Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

I min meditation är jag vid den vackra lagunen med det stora pilträdet som skuggar mot solen. Jag går på stranden i vattenbrynet och ser ut över det gröna havet. Det är stilla och vackert. Det kommer en man emot mig. Var hälsad, jag har kommit med budskap till dig från Vår Herre.

Snart blir det mycket som händer på Jorden. Många chockartade avslöjanden som avser de bedrägerier som ledarna i alla länder har gjort mot sin befolkning. Det kommer att bli nya ledare i många länder där korruptionen framför allt har varit störst mot befolkningen. Mycket kommer att betalas tillbaka till folket som har blivit stulet från dem.

Efter alla oroligheter som händer i världen kommer det ett virus som är betydligt svårare än de tidigare varianterna. Vaccinerna som tas fram är även de än mer giftiga och många människor dör av dem. Det kommer även manipulerande med dricksvattnet och svåra gifter i jorden för att förstöra grödorna med sjukdom som följd. Vår Herre neutraliserar så mycket det går, men det kommer en period av svält som en effekt av dessa onda försök till att skada så mycket som möjligt för mänskligheten och dödligheten blir stor över världen.

Detta är endast en del av de svårigheter som kommer under de närmaste åren och att börja fundera på vilken värld man vill leva i och även fundera på vilken sida man står i för sina värderingar i livet är så viktigt. Det är så många som inte vet vad som händer i världen och det är så viktigt att känna sig jordad i Moder Jord för en förankring till Vår Herre och Jesus och att förlita sig på att Vår Herre har allt under kontroll, även om det blir krig.

Det som är ont ska med ont fördrivas från Jorden för att det nya ska kunna slå rot för en ny värld. Allt som inte är av godo kommer att försvinna från denna Jord och därefter börjar helandet för ett friskt hav, en frisk luft att andas och en frisk jord för grödorna som blir föda för mänskligheten och djuren på Jorden. Människor ha förtröstan för en fortsatt utveckling på Jorden i en positiv anda. Vår Herre har bestämt att människorna ska äga Jorden och ljuset och segern är redan vunnen för Vår Herre och människorna. Gud välsigne människorna. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *