Kategorier
Kanaliseringar

En meditation i stillhet

Det är en svår tid vi lever i och att meditera är ett sätt att återhämta sig från mycket stress och verklighetens starka inflytande.

Med att endast släppa alla tankar på det som varit och det som kommer, blir det lättare att vara i nuet som ändå är nog så mycket.

Sätt dig bekvämt tillrätta och ta några djupa andetag för att känna hur lugnet infinner sig.

Känn hur du slappnar av i kroppen, som börjar i nacken och i axlarna. Låt det fortsätta ned i kroppen med en tung känsla som sprider sig till benen och slutligen till fötterna.

Känn jordningen till Moder Jord och hur dina fötter formligen rotar sig som ett träd för att stå stadigt i denna turbulenta tid. Det blir bra om det blåser hårt att känna sig förankrad och jordad.

Låt tankarna bara gå av sig själva och känn hur de till slut endast blir koncentrerade på något i naturen. Blommorna har börjat slå ut nu i början av våren och det ger en försmak av att snart är det varmt och skönt igen med solens allt varmare strålar.

Känn hur gräset blir allt varmare att gå på med bara fötter och hur mycket klarare luften har blivit med att det är lättare att andas.

Fortfarande är det en vacker och fantastisk värld vi lever i trots oroligheter runt om i världen, men att få en lugn stund i meditation och kontemplation kan ge så mycket styrka för att fortsätta dagen i lätthet och tacksamhet.

Ta några djupa andetag och känn hur kroppen börjar vakna med en ny kraft.

Välkommen tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *