Kategorier
Kanaliseringar

Från mitt Högre Jag

När jag lyssnar på musik ser jag små klockor som sträcker sig högt upp bland molnen och det är otroligt vackert. Jag står i ett ljus som jag inte har sett tidigare och runt omkring lyser blommor i färger som jag heller aldrig har sett. Fortfarande klingar klockorna i skyn och friden är total.

Längre bort ser jag höga berg och en dal nedanför mig där jag står högt uppe på en klippa. Det är ett litet samhälle i dalen med småhus och egna jordlotter där man odlar sina grödor för eget bruk. Det ser ut som ett samhälle från medeltiden och som inte är beroende av all teknik vi har i denna tid.

Dessa människor som bor i denna dal kan ändå få allt som vi har idag med skapandet från tankens kraft. Friden och harmonin i dessa energier från dalen känns som en framtid i en ny värld där människor kommunicerar telepatiskt, framför allt mellan människor från andra länder och som man lätt kan ta sig till med tankens kraft. Ingenting saknas i deras liv och det är en fantastisk värld där allt verkar magiskt på något sätt. Om detta är den nya värld som vi har väntat på vill jag gärna leva på det sättet i de högre dimensionerna.

Innan dess kommer mycket att hända blandat med mirakler och svårigheter i våra liv och det gäller hela världen i denna tid. Det kommer att bli många arresteringar och hårda bestraffningar för de varelser som har orsakat mänskligt lidande i de allra svåraste handlingarna vad gäller mänskliga rättigheter. Det kommer att dröja ett tag till innan vi har nått total förståelse och förlåtelse för denna värld och kan gå vidare i våra liv. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *