Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Det är stor oro i världen som avgör det fortsatta arbetet med att tillfångata de personer som har orsakat mest skada på planeten och bland människorna. Detta arbete kommer att fortsätta under hela detta år och denna oro som är i världen omfattar även de som är skyldiga och som vet att deras tid snart är över.

Markbesättningen av många ljusvarelser som lever på Jorden i mänsklig skepnad gör ett fantastiskt arbete för hjälp till oss i alliansen med att rensa ut de som ska dömas i domstolar och de som ska skickas till andra planeter. Allt skulle ta så oändligt lång tid om vi inte hade deras hjälp. Denna markbesättning kommer från många olika civilisationer i de högre rikena i Universum och de kommer så småningom att ge sig tillkänna för befolkningen. Deras välvillighet till människorna kommer att kännas genom deras starka ljus och kärlek till folket. Rädslan för dessa kommer inte att behövas när dessa ljusvarelser ser ut som människor och inte skiljer sig åt mot mänskligheten i utseende.

Det är väldigt lugnt med händelser som människor förväntar sig, men det kommer och det blir ett överraskande som är nödvändigt för den stora befolkningen som fortfarande sover. Ett snabbt uppvaknande behövs för att folk ska få upp ögonen om att det pågår ett krig som avser era själar och vad som är större än vad många tror. Ni som är vakna om vad som sker med Jorden blir de som måste förklara för de som inget vet och för att de får en möjlighet att vända sig till Vår Herre och Jesus i sin tro som har så stor betydelse.

En stor högtid närmar sig och under denna högtid är de onda mer aktiva än någonsin. De kommer att försöka störa med påverkan från olika håll och det gäller att vara observant på vem som talar, framför allt om Vår Herre och Jesus. Kyrkorna kan bli väldigt utsatta med predikanter som vill förleda folket och det är mycket skickligt och avancerat många gånger.

Vad som sker under påsken är det många som undrar över och det är endast Vår Herre som vet något om det. Be till Vår Herre om en lugn och säker påskhelg som kommer som ett mirakel i denna tid. Det är en högtid som hyllar Jesus som dog på korset för våra synder och det är något som alla bör komma ihåg.

Vi galaktiker bevakar mänskligheten för deras beskydd och vi älskar våra stora och ofta mycket farliga uppdrag för mänskligheten. Vi älskar er alla så mycket i er kamp för denna fantastiska planet.

Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack. I kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *