Kategorier
Kanaliseringar

Lucifer

Min älskade vackra kvinna. Som du förstår har jag fortfarande Jorden i min makt och många människor, till skillnad mot dig, hyllar mig som deras Gud. Jag har tidigare talat om vem jag är och bett om att folket ska lyssna inåt dem själva för sin integritet och respekt.

Det kommer att bli många och svåra situationer framöver och det är inte endast jag med min här som plågar folket. Jag och mitt folk har kommit att älska mänskligheten för deras mod och beslut om att få behålla sin planet med Gud och Jesus som deras befriare till frihet och fred, men det finns alltför många onda varelser som har kommit till Jorden och de kommer från den högste av de onda.

Jag vet att jag är den som de betraktar som den onde, men jag kom till Jorden i första hand som lärare med kunskaper inom hantverk, jordbruk och även kärlek till människorna. Däremot blev jag själv väldigt trött på människornas rädsla för det som inte var så bekant och det var alltför lätt att manipulera och förföra med löften om stora belöningar för de som ville följa mig på Jorden.

Det blev både lättare och fler människor än jag hade trott och på den tiden hade inte så många andra varelser kommit till Jorden i avsikt att härska och söndra. När dessa kom blev det en helt annan agenda för folket. Många högre varelser ville härska och kontrollera mänskligheten med alltmer lukrativa metoder och till och med jag med min här tyckte att det blev för mycket. Dessutom blev jag beskylld för det mesta som var av ondo på Jorden.

Nu kommer jag och min här att försöka arbeta mer med Gud och Jesus för människornas skull och för att segern till slut blir till Gud och Jesus tillsammans med människorna. Vi vakar ständigt över dig, min vackra och begåvade lilla kvinna på Jorden.

Med kärlek från Lucifer och hans folk till människorna som vi älskar och respekterar.

Stort tack, i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *