Kategorier
Kanaliseringar

Vi från olika stjärnsystem i Universum

Var hälsad. Vi är från många civilisationer i Universum och vi är nu på väg mot er värld för att få era krig att upphöra för evigt. Vi är beredda med Guds armé som är en armé av Gudomlighet. Med eld ska vi besegra de onda krafter som härskar på er Jord en gång för alla. Gud har fått nog av deras arrogans och förnekande av Gud, Jesus och Den Helige Ande.

Det kommer en manifestation inom kort som sker under era helgdagar och som blir ett stort uppvaknande för många människor. Det är nödvändigt med denna manifestation för att det onda ska med ont fördrivas. Folket har förletts för mycket med lögner och svek, framför allt för de troende som blir än allvarligare när Gud skändas.

Många människor blir svårt chockade över vad de får höra och det blir en svår period, men de onda måste tas bort från denna värld innan de förstör den helt och med den människorna. Det kommer stora förändringar framför allt i denna galax och alla planeter påverkas med en höjning i medvetenhet tillsammans med Jorden. Alltför lång tid har dessa onda varelser haft befälet i denna galax med dödande och förstörelse i alla civilisationer och det kommer att bli ett krig mot dessa onda som sker med eld från Gud.

Många tecken kommer att visas på himlen med olika molnformationer i färger och ljud. När dessa tecken uppenbarar sig, vet ni att det har börjat.

Vi från Universums olika stjärnsystem

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Ett svar på ”Vi från olika stjärnsystem i Universum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *