Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Den stora blixten från Centralsolen är nära, närmare än vi hade trott eftersom tiden går allt fortare.

Det blir en stor förändring för alla på Jorden och endast till det bättre, oavsett om man tillhör de lägre eller högre dimensionerna. Det blir en förändring som bidrar till en högre förståelse över det som har skett, men även det som sker nu. Efter denna blixt blir livet annorlunda för alla på gott och ont, men framför allt en frihet för folket som äntligen befriar dem från allt förtryck och slaveri.

Denna frihet kan vara svår i början innan alla förstår att verkligheten har förändrats till att alla har möjlighet till det liv som man alltid har drömt om. Då finns det inga begränsningar för skapande av det som är viktigast i livet. Alla människor har en möjlighet till förändring om man vill och med denna frihet är det en övergång till en högre dimension för de som är avsedda för ett liv på den nya Jorden.

Att redan nu börja förbereda sig för detta liv och ha en vision om hur livet blir med mindre grupper i ett samhälle som inte är beroende av det som var viktigast i livet tidigare. Att inte ständigt vara uppkopplad mot digitala funktioner utan endast kunna få all information med tankens kraft och veta allt som händer i sin närhet och i övriga världen, blir livet så mycket lättare.

Internet och andra digitala forum blir inte längre aktuella. All denna information kan man få ändå eftersom alla är en del av det multidimensionella medvetandet där alla får veta allt man vill, överallt i världen. Livet för mänskligheten blir så väldigt annorlunda i alla avseenden, men framför allt blir det en kärleksfull samvaro och kärleken från Vår Herre blir något som alla kommer att uppleva med många mirakel som kommer att inträffa, precis som Vår Herre har lovat.

AMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *