Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Alla befinner sig i stormens öga och väntar på vändningen för mänsklighetens öde. Det dröjer inte så länge innan de första tecknen visas och vid påsktiden blir det en stor manifestation från Vår Herre med svåra upplevelser för de katoliker som lever under Påvens inflytande.

Chocken blir stor för alla människor oavsett vilken religion man tillhör och detta är en varning till de som inte vill tillskriva Vår Herre som befriaren för folket mot de mörka som vill ha människornas själar. Tänk om och var beredd på svåra prövningar, till och med döden för de som inte vill ha Vår Herre på Jorden.

Många är de människor som besöker kyrkorna och följer med i prästens böner, men inte ber själva från hjärtat. Då blir det inte trovärdigt. Dessa människor bryr sig inte om Vår Herre utan de är endast religiösa och hör till den gruppen människor för gemenskapens skull. De måste be från sitt hjärta och med en stor avsikt att mena det.

Det kommer en ny nedstängning för folket och det avser informationstekniken i hemmen. Det betyder att allt kommer att stängas ned för internet, telefoner och även TV apparater, men när avslöjandet går ut kommer det att visas på er TV, globalt över hela världen. Alla får se det samtidigt och det avser allt som de mörka har utsatt befolkningen för. Även virus och bakterier bidrar till denna nedstängning. Dessa sjukdomar är inte dödliga men tillräckligt svåra för dem som får dem.

Det är dags att tänka om vad gäller tron på Vår Herre, Jesus och den Helige Ande för att bli räddad från den mörka sidan som slåss om er själ. Alla människor har uppgått till en högre dimension, det vill säga den fjärde dimensionen och många har vaknat och förstått att detta tillstånd som världen befinner sig i inte är ett tillstånd som råder under fred. Människor tänk om och erkänn Vår Herre som den ende Guden i Universum. Med Jesus hjälp kommer vi att bli befriade och får möjlighet att leva på en ny Jord och en annan verklighet med frihet och fred.

Med den nuvarande utvecklingen måste var och en vakna för att bestämma sig för hur man vill leva sitt fortsatta liv. De som tror på Vår Herre och Jesus blir beskyddade och behöver inte frukta något från de mörka. Var beredda på att det bli stora avslöjanden som chockar de mest starka och det gäller att vara stark inför allt som kommer att hända på Jorden. Tidpunkten, är det endast Vår Herre som vet och be för en skonsam fortsättning på året för hela mänskligheten.

AMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *