Kategorier
Kanaliseringar

Ärkeängel Mikael

Med stor sannolikhet kommer det att bli tre dagars mörker under mars månad och det är en varning om att när detta händer ska var och en hålla sig hemma i sina bostäder. Stänga alla fönster och låsa dörrar som vetter ut från huset. Detta mörker beror på bomber som har sprängts och som har bildat ett moln av aska och som förmörkar solen med spridning över världen. I detta mörker hjälper inga lampor, utan endast välsignade stearinljus som kan ge ett visst ljus. Dessa bomber har träffat USA som i första hand är utvalt av de som vill ta över världen.

Det är oerhört viktigt att inte lämna sitt hem under de dagarna. Att inte öppna dörren för de som knackar på för att få komma in. De människor som lämnar hemmet kommer inte in igen levande. Även de människor som råkar vara ute på gatorna kommer att dö eftersom de är oskyddade för attacker från de mörka varelser som har invaderat Jorden. Väldigt många människor kommer att dö vid denna tid och vissa ljusarbetare kommer att få vägledning till att hjälpa människor som är hemlösa till ett säkert ställe för att rädda deras liv innan mörkret kommer.

Efter detta mörker kommer en blixt som lyser upp hela Jorden och som är väldigt farlig för synen om man inte skyddar ögonen för detta ljus, i annat fall kan man mista synen. Efter denna blixt kommer molnen att skingras och solens strålar kan åter komma fram för att belysa en helt ny verklighet för människorna på Jorden. Det är viktigt att skaffa hem en del förnödenheter för att ha i dessa dagar, framför allt vatten om det elektriska skulle slås ut och även bröd som man även kan hjälpa andra människor med som är utan på grund av ovetande om vad som händer på Jorden efter detta mörker.

Att redan nu vara förberedd på att det kan hända som har förespåtts i så många meddelanden och profetior i sociala medier är något som verkligen kan hjälpa för att inte bli så rädd för hur man ska klara sig. Detta meddelande är så oerhört viktigt och att det kommer ut till så många människor som möjligt för kännedom. Var snäll och lägg ut detta på din blogg för att belysa hur viktig denna information är för mänskligheten.  

JAG Är Ärkeängel Mikael

Stort tack i kärlek jag tjänar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *