Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Jag tar ett djupt andetag i min meditation och jag hamnar vid det stora vallmofältet som jag har gått förbi många gånger i mina meditationer och de är så vackra med sin starka röda färg.

Jag går förbi vallmofälten ned mot en vacker lagun med sitt gröna vatten och med höga klippor som reser sig högt över havet. Det är så vackert och stilla, men vid horisonten tonar mörka moln och det är en storm som kommer allt närmare. De mörka har kommit till Jorden med sin Herre och de förbereder sig för stora invasioner i världen.

Europa kommer snart att drabbas av ett nytt virus som är betydligt giftigare än Coronaviruset och det går som en farsot genom länderna i Europa och sprider sig vidare i världen. Det är svårt att tänka sig denna farsot över världen i denna lugna stund, men det var något som var väntat i denna tid. Mars månad kan bli den svåraste månaden på året för många människor.

Det är ändå en tid som våren närmar sig och att få känna solens värme kan vara en stunds avkoppling från verkligheten. Många är det som flyr verkligheten med olika medel för att man inte förstår vad som händer i en värld som verkar förfalla allt mer. Det är en mörk och svår tid, men det har en mening med detta förfall och det är den gamla programmeringen som faller sönder allt mer för att ge plats för en ny era och en ny verklighet.

Även om man är medveten om detta skifte för Jorden till en högre dimension kan det vara skrämmande inför det som ska komma. Det mörka i samhället måste komma fram till allmänheten och även detta kan vara skrämmande om att få höra det som befolkningen har varit hindrade till eller blivit bestulna ifrån.

En ny tid för rättvisa i världen kommer och befolkningen känner att de blir respekterade av ledare som lyssnar på sin befolkning. Rättvisan är något som kommer att gälla i alla länder i världen. Särskilt i de länder där eftersläpningen i utvecklingen har varit störst i jämfört med de rikare länderna i världen. Det är något som berikar hela befolkningen på Jorden.

I ljus och kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *