Kategorier
Kanaliseringar

Från mitt Högre Jag

Jag ser stora glödande klot som kommer från skyn och som träffar Jorden runt om i världen. De mörka kommer i stora skaror med deras Herre och som kommer att bli svåra upplevelser för människorna med naturkatastrofer bland annat. Det är lugnt i Europa men det förbereds en invasion som kommer från Balkanområdet där de mörka har sina fästen för onda experiment. Många av dessa fästen har tagits ned av Galaktiska Ljusfederationen men med mörkrets Herre har de fått fäste igen för att invadera Europa i krig.

Med början i Turkiet med jordbävningar och svåra jordskred fortsätter dessa trupper mot Europa för att till slut invadera USA som kan resultera i ett tredje världskrig. Många är de länder som har tillverkat kärnvapen, men dessa har neutraliserats av den Galaktiska Ljusfederationen för att undvika att fler oskyldiga civilisationer i Universum blir drabbade av dessa vapen som når långt i Universum. Innan dess blir kriget i Ukraina avslöjat av den ryske ledaren och många länder chockas av dessa nyheter. Han informerar om att detta förekommer i alla länder på Jorden och alla måste börja försöka få fast dessa varelser för att rädda den mänskliga rasen.

Efter denna information blir rädslan allt större bland befolkningen och det blir en nedstängning för att undvika inbördeskrig med stora kravaller bland befolkningen och militära insatser på gatorna kan bli nödvändiga för att lugna ned situationen i vissa länder. Det kan bli en mycket svår tid då många butiker stänger och det blir brist på varor, vilket kan resultera i svält och problem med boende för vissa grupper i samhället. Då gäller det att alla hjälps åt med att lösa problemen för de som har det svårast, med det som man kan undvara.

Detta år kan bli det svåraste av alla innan det långsamt blir bättre i världen då väldigt många av befolkningen har gått till andra sidan av väven eller flyttats till andra planeter för fortsatt utveckling. Räkna med en plötslig explosion i alla länder för att få människorna att vakna upp ur sin dvala och inse att det är nu det gäller för var och en att bestämma sig för vart man är på väg. Den bästa vägen är att följa sin intuition om vart man tillhör för del i den verklighet man upplever. Redan nu kan man känna den nya verkligheten och att visualisera om en bättre värld för allas bästa kan resultera i att man kan få följa med i uppstigningen till den femte dimensionen. I annat fall är ändå den väg man har valt den rätta för var och en i denna tid.

Med ljus och kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *