Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Med anledning av den rådande situationen i världen och ökande svårigheter med kostnader för elförbrukning är det läge för införande av ett nytt system angående fri energi. Detta har varit känt sedan länge och forskarna har funnit att det finns energi ett par tusen meter ner under jordskorpan som är en naturligt skapad energi.

Många svårigheter har varit knutna till denna energi som de ledande i världen har velat hålla hemligt för mänskligheten, men nu är det läge för ett agerande för alla i befolkningen att få tillgång till och som behöver energi för sina hus bland annat. Detta och mycket mer kommer att avslöjas och bli sådant som berikar människorna i deras vardag och befria dem från höga kostnader exempelvis. Detta år blir ett svårt år för många på Jorden, men det kommer även att inträffa mirakler i form av fantastiska energier som höjer medvetenheten för folket på ett fantastiskt sätt med vetskapen om vem man egentligen är.

Att inte förlora hoppet inför framtiden är något som många människor känner en svårighet för när det fortsätter med dessa destruktiva händelser i världen. Det är så oerhört viktigt att fortsätta med positiva tankar även när man känner attacker från de mörka varelser som har kommit i allt större skaror till Jorden. Människorna är starkare än de tror och att be om beskydd från sina änglar och guider för att slippa dessa demoniska varelser är ett sätt att skydda sig. Särskilt ljusarbetarna är väldigt utsatta för dessa attacker men de ska veta att hela Universums ljusvarelser står bakom dem för att de ska kunna fortsätta att arbeta för Vår Herre och samtidigt ge av sitt ljus runt Jorden.

Ljusarbetarnas arbete är så oerhört viktigt nu när Jorden är i ett så kritiskt läge för mänsklighetens varande på Jorden, med alla konflikter mellan länder och sjukdomar som florerar i stora mängder runt Jorden. Med att endast tänka positivt är man i en kärleksfull energi som är svår att besegra även om man är utsatt för svåra attacker av de som försöker förleda och skada mänskligheten. Det är något som alla borde vara medvetna om eftersom det förstärker ljuset och tjänar som ett skydd mot allt som händer på Jorden i denna tid. Ge inte upp hoppet för en ljusare framtid även om det ser så mörkt ut, det är övergående eftersom det inte kan fortsätta på detta sätt så länge till. Allt är som det ska vara oavsett hur mörkt allt ter sig, men att lita på att Vår Herre ser om sina barn kan vara ett sätt att härda ut för att få möjligheten att få se en ny verklighet i en högre dimension utveckla sig.

Med ljus och kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *