Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Jag ser svarta kors på vissa dörrar inklusive vår egen dörr i flerfamiljshuset där vi bor och det kändes som om vi var förskonade från attacker i den sista striden.

Det är något som jag har sett redan tidigare och med olika markeringar på dörrarna, till och med fågelträck men denna gång var det målade svarta kors. Jag kände mig ödmjuk och samtidigt beklämd när inte alla dörrar var märkta. Det betyder att inte alla som bor i huset är beskyddade med en markering och vi kommer att höra många som skriker av rädsla för vad de blir utsatta för. Många blir dödade på detta sätt.

Det är verkligen den sista tiden vi befinner oss i, även om det dröjer några år innan detta händer som jag såg i meditationen. Innan dess kommer även massvaccination ske i världen och de som inte tar emot dessa vaccin dödas. Det blir en mycket svår tid då så många människor dödas av både sjukdom, vaccin och militära aktioner mot befolkningen i vissa länder.

I andra länder slås bankerna ut och som kommer att drabba hela världen med att bankkort och bankkonton inte längre går att använda för utbetalning bland annat. Det blir en mycket svår tid för många människor som inte är förberedda med medel i olika valörer för kontant betalning.

Många människor kommer ändå att räddas för deras tro på Vår Herre, Jesus och den Helige Ande. Detta har så stor betydelse och att be till Vår Herre om beskydd med en stark avsikt kan rädda livet. Det är så många som har tappat tron på Vår Herre och Jesus, men i denna tid är det särskilt viktigt att känna efter vad man tror på för sin överlevnad. De flesta människor har någon form av tro som avser något större och mäktigare än de själva, vilket kan bli en räddning för deras själ.

Att försöka känna kärleken från Vår Herre och även be en bön när det är som svårast, om nåd och förlåtelse har större betydelse i denna tid än vad alla tror. Det gäller att rädda så många själar som möjligt från den mörka sidan.

Tron till Vår Herre har ersatts av tron till det materiella och att ha så mycket pengar som möjligt för att känna trygghet i livet, men det betyder inget när allt blir förstört i strider för människornas själar av den mörka sidan. Då gäller det att vända sin tro till Vår Herre och Jesus för räddning. Det gäller att vara stark i sin avsikt med att vilja behålla vår planet som är ett arv för mänskligheten och med Vår Herres nåd blir detta möjligt för de människor som vill gå till högre medvetenhet och en ny värld.

Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *