Kategorier
Kanaliseringar

Den Galaktiska Ljusfederationen

Med anledning av den rådande utvecklingen i världen med svåra motsättningar mot de styrande och ökande smitta med ny variant av Covid viruset är det särskilt viktigt att var och en tänker sig för om vilka tankar och föreställningar man har om framtiden.

Det har påpekats så många gånger, men det tål att upprepas med att det är så viktigt att man försöker ha tålamod och hålla sin höga vibration för hela befolkningens skull med positiva tankar och avsikter i livet. Mycket förändras snabbt nu i världen och många avslöjanden kommer fram som blir både förvånande och upprörande för många människor. Det är bra om man kan se det som något som måste komma fram och på det sättet rensas från Jorden och även från människorna.

Redan under de första månaderna på det nya året kommer det att märkas en del förändringar som avser många ledare på Jorden och dessa ledare blir avsatta för att nya måste komma från folket på ett ärligt sätt. Rättvisa blir det som sätter prägeln i världen framöver och det gäller allt som avser orättvisor för alla människor. En rättvis fördelning av medel som i första hand tillhör folket ska utföras av nya ledare i vissa länder, som tidigare behöll det för egen vinning. Det kommer att göra en stor skillnad i levnadsvillkoren för deras folk.

Rättvisan kommer även att visa sig för de människor som får svår torka med svält när det blir avsatta medel för de människor som kommer för att hjälpa till med förnödenheter. Särskilt barnens framtid står på spel när detta inträffar och dessa barn blir de som kommer att få många innovativa förslag till förbättring när det gäller jordbruk och spannmål på den nya Jorden. Samarbete och kunskap är något som blir väldigt tydligt när denna svåra tid kommer och detta avser även freden i världen.

Det är en glädje att se hur många människor har börjat förstå denna utveckling för Jorden och att det är enda sättet för alla att öppna ögonen för denna fantastiska planet som har så mycket resurser om man använder den på rätt sätt som gynnar alla på denna planet. Människorna har mycket att lära och det kommer de att göra. Redan nu är vissa människor utvalda för många viktiga beslut som blir avgörande för hur den fortsatta utvecklingen blir för Jorden i fortsättningen. Framför allt att övertyga ledarna i världen om hur viktigt det är att bevara freden för en lång tid framöver om man vill rädda mänskligheten från eliminering. Denna tid är mycket kritisk för mänsklighetens fortsatta varande, men med mycket ljus och kärlek till människorna för att stärka och hjälpa från de många civilisationer som bevakar och skyddar Jorden kommer det att bli en fantastisk seger.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *