Kategorier
Kanaliseringar

Till mina följare på bloggen

Till mina följare på bloggen

Jag skulle vilja tacka er för att ni läser mina meddelande och förhoppningsvis blir berörda av dem. Det är så väldigt viktigt att känna till att Jorden är på väg till en högre dimension. På grund av stora förändringar kommer det att bli alltmer turbulent i världen och Sverige i synnerhet. Virusangrepp kommer även vårt land att drabbas av igen och även vaccinangrepp som jag faktiskt måste kalla dem.

Det är bra om man är förberedd med en del mat, vatten, värmeljus för några veckor. Ingen vet hur länge detta tillstånd kommer att vara, men räkna med svår kyla, höga priser för elen och för maten. Ha lite pengar i olika valörer om det inte går att betala med kort på grund av nedlagda banker.

Det kommer att bli svåra månader framöver innan det blir bättre och då blir det desto bättre för alla. Det gäller att ha tålamod och inte bli så rädd för virus eftersom det kan sänka immunförsvaret.

Jag hoppas också att min blogg blir utan attacker från de mörka. Jag vill gärna fortsätta att informera alla om vad som händer i vårt land och i resten av världen.

Jag vill också önska er alla en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.

Namaste

3 svar på ”Till mina följare på bloggen”

Varmt tack för det gångna året! Dina kanaliseringar hjälper mig att hålla ut och orka kämpa på.
God Jul & Gott nytt år ✨🎄✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *