Kategorier
Kanaliseringar

Den Galaktiska Ljusfederationen

Det är de starka energier som nu träffar Jorden, framför allt i den norra delen på Jorden, som har påverkat många att känna ett hopp om en ljusare och mer glädjefull framtid.

Den Gudomliga Planen är en katalysator för dessa energier och den är även påverkad av den nya matrisen som ersätter den gamla matrisen i den tredimensionella verkligheten. Detta är något som har satt en rörelse i gång med ett stort och viktigt ögonblick med att få denna energi att ge de allra flesta människor en underbar gåva i form av höjd medvetenhet och vibration.

Arbetet bakom kulisserna har verkligen gett resultat och tillsammans med dessa energier har mänskligheten stigit i kärlek och medkänsla för hela planeten vilket visar att människorna är mogna nu för ett bevis på att det börjar hända något på Jorden och i Universum. Ljuset har stigit så otroligt mycket den senaste tiden och med denna uppgradering av vibrationer har även människornas kärlek till sig själva och andra tilltagit betydligt.

Inom de närmaste veckorna kommer det att hända sådant som verkligen bevisar allt de har fått höra om mirakler och syner i skyn med olika betydelser för alla människor, men dessa syner är ändå en positiv händelse för alla när det gäller den andliga utvecklingen. Det visar också att det verkligen börjar hända något som kan ge mänskligheten ett hopp om en mer ljusare tid än vad de hade förväntat sig. Detta beror på mänsklighetens förmåga att se på verkligheten med andra ögon och förstår att allt detta har en förklaring.

Kärleken och ljuset har aldrig varit starkare och vi från alla andra civilisationer ser med förundran och glädje på denna utveckling att äntligen har mänskligheten fått bevis på Vår Herres nåd för människornas varande i den nya världen.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

4 svar på ”Den Galaktiska Ljusfederationen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *