Kategorier
Kanaliseringar

Från Mitt Högre Jag

Det är en mycket stor händelse som snart kommer att utmärka sig för mänskligheten. Allt har gått med ljusets hastighet med att höja hela befolkningen till en högre dimension och medvetenhet. Det betyder att människorna är redo för vågen från centralsolen, att bli uppvaknade och få en uppfattning om vad Jorden är på väg med människorna.

Detta är något som många har väntat på med otålighet, men var beredd, det kanske inte blir så fantastiskt som man hade hoppats på. Många människor blir väldigt förvirrade och tappar fotfästet ett tag. Andra blir bekräftade på den intuitionen de hade om denna händelse och blir lyckligare än på länge.

De är verkligen dags nu för mänskligheten att få ett avslut på den gamla programmeringen för att få en förändring i sitt liv och verklighet. Jorden är placerad i sin rätta bana i Universum och bara väntar på att mänskligheten ska komma. Många är det som hjälper med ljus för att påskynda utvecklingen som har dröjt alldeles för länge.

Svårigheterna är dock fortfarande svåra med motarbetande från mörka krafter och det är något som alla måste kämpa emot. Det har väldigt många människor börjat förstå och toleransen från folket har minskat mot de styrande som i sin tur försöker hålla kvar sin makt med alla medel. Oroligheterna kommer att fortsätta ett tag till innan det kan bli en förändring till en fredlig lösning.

Denna lösning kommer först när befolkningen får igenom sina krav mot de styrande när de inte längre tolererar de ledandes metoder. Styrkan och avsikten från folket är stark och det är något som får betydelse i kampen mot de mörka i befolkningen som vill ha kontroll, men allt fler människor blir kallade att slå tillbaka mot styrandes metoder som endast förstör och söndrar. Befolkningen har fått nog.

Det är med stor respekt och kärlek som vi skickar vårt ljus till mänskligheten.

Namaste

Ett svar på ”Från Mitt Högre Jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *