Kategorier
Kanaliseringar

Den Galaktiska Ljusfederationen

Rättvisa måste skipas för alla länder i världen. Detta är ett meddelande för en stor manifestation för att rättvisa blir något som alla länder kommer att gå igenom.

Balansen i världen är alldeles för skev och de länder som är rika måste ge mer av sin rikedom till de länder som inte har så mycket medel för en fortsatt utveckling. Det är alldeles för många människor som ropar efter rättvisa för sina liv, arbete och även för sina barn. De styrande i dessa länder har tagit det mesta från befolkningen som är deras rätt till en bra levnadsstandard.

Mycket av medlen kommer från droghandel bland annat och detta stora problem måste få ett slut för att få människor att hoppas på en bättre framtid. Det går inte att leda ett land där all välfärd kommer från medel av droger. Många människor har börjat stå upp mot dessa ledare och det håller på att vända långsamt till fördel för befolkningen, men det går inte fort nog.

Alla medel som går direkt till ledarna kommer att bli fördelade till folket för deras överlevnad. Barnen behöver en vuxen befolkning som stöttar för utbildning och innovation för framtiden. Allt för många barn kan bli förlorade om det inte sker någon förändring.

Rättvisan måste bli balanserad i alla länder för allas överlevnad. Det betyder att det blir svåra och oroliga tider framöver. Man måste räkna med en uppretad befolkning som inte vill vara i koppel längre utan de vill ha sin frihet och leva sitt liv på ett rättvist sätt för allas bästa.

Räkna med turbulens bland folket och i naturen där många lämnar Jorden till andra sidan väven på grund av naturkatastrofer. Detta är något som måste hända för befolkningens skull och mänsklighetens överlevnad. Alla länder måste ha samma möjligheter för sin utveckling och inga länder är förmer än andra länder i världen.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *