Kategorier
Kanaliseringar

En vacker ängel står framför mig

Det är moder Jord som talar till dig. Mitt barn du är så oändligt älskad för din kärlek till hela Universum och för din hjälp till Vår Herre i denna svåra tid.

Det kommer att bli en turbulent tid ganska snart och du ska endast vila mycket för att det är många människor som blir vägledda till dig för hjälp i deras förvirring i allt som händer.

Det är en välsignad tid även om det känns svårt och mörkt för många, speciellt i de länder med svår torka och svält. Människor kommer att hjälpa till i dessa områden och hjälp till andra har en så stor betydelse i denna tid.

Redan nästa år 2023 kommer Jorden att resa sig. Vulkaner, berg och haven formligen kokar av aktivitet på grund av att det måste rensas så mycket från planeten som helt enkelt måste brinna upp och förstöras. Många mörka platser på Jorden blir på det sättet eliminerade eller påfyllda med ljus och som gör att hela Jorden renas och helas.

Det är så viktigt att ha en förståelse för det som måste hända för allt levande på denna planet. Denna tid blir svår för alla på Jorden men det är övergående och människorna får en knuff framåt för att komma till insikt om något större som kommer att ske.

Denna insikt ger en större kunskap och visdom till alla människor som har ökat successivt de senaste veckorna. Det ger en mer verklig bild över det som sker men även en rädsla inför framtiden när denna förändring har skett inom alla människor. Det kommer att bli en förvirrad tid för alla, men när insikten blir förståelig för en annan verklighet med mer frihet i sitt liv och en kärleksfull uppfattning för allt som sker.

Det blir slutet i livet för vissa, men det är även något som var bestämt innan inkarnationen på Jorden. Andra blir medvetna om vad de vill ha för framtid i fortsättningen och det är som det ska vara.

Din fortsatta resa på Jorden blir en fantastisk upplevelse. Dina stora gåvor till mänskligheten och Jorden är ditt signum och kärleken är stor till alla levande varelser. Du är den välsignade.

Moder Jord

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *