Kategorier
Kanaliseringar

En stilla stund inför Julen

Snön ligger djup över marken och mörkret lyses upp av detta reflekterande ljus. Julen står inför dörren och många upplever en stress för att hinna med så mycket som möjligt med gåvor och mat.

Samtidigt är det en tid för återhämtning och kontemplation för en lugn och stilla stund i allt som sker. Att känna efter var man står i denna tid och bli tacksam för att det snart kommer ett nytt år och nya möjligheter. Detta år kan bli ett svårt år men även en möjlighet att förändra det man tidigare upplevde som en mörk och tråkig tillvaro med ett arbete som inte längre ger något än en möjlighet att försörja sig.

Förnyelse och möjligheter står inför det nya året och även att vara stark i sin avsikt när det gäller nya bestämmelser som inte längre berikar befolkningen. Det är en styrka i att våga säga ifrån till det som inte längre är relevant i livet och på det sättet förbereda sig för en tid i svårigheter men även i möjligheter. Julen är så fantastisk i sin tradition för de flesta människor och framför allt för barnen, men att inte koncentrera sig för mycket på det materiella utan att i stället ha en gemenskap i familjen och med sina vänner kan ge så mycket mer.

I denna tid när allt är så nära en förestående förändring för alla i befolkningen kan det vara bra att endast känna glädje och förtröstan. Alla människor kommer att få så mycket förståelse och intryck med de energier som kommer och det är redan i början av nästa år. Kärleksenergierna är stora och kommer med alltmer styrka för att alla ska få känna hur älskade de är av alla andra civilisationer som finns i Universum. Det är nu det sker och i denna månad då julen infaller är det extra viktigt med denna kärlek till sig själv och andra då så många människor känner av ensamheten mer än vanligt.

Människor gläd er, det kommer så mycket mer till er för att ni ska få mer kunskaper om er själva, men även om hur älskade ni är av Vår Herre. Be till Vår Herre för en skonsam vinter, framför allt nästa år för alla i befolkningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *