Kategorier
Kanaliseringar

Meditation

I denna meditation upplevde jag ett starkt stöd och hjälp som i en tidigare meditation från munkar som levde under medeltiden i Frankrike.

Mästare vi har kommit till dig för att ge dig ytterligare styrka i ditt arbete för mänskligheten på Jorden och vi är munkarna i Jesuitorden.

Vi har sett hur du har varit attackerad av de mörka ovanligt mycket den senaste tiden och vi kommer tillsammans med många andra bröder och systrar att beskydda dig mot dessa ondsinta varelser. Även vi blev väldigt attackerade under våra liv för vår tro på Vår Herre och i denna tid är det extra svårt att inte bli påverkad av deras försök till rädsla.

De har fått roa sig med dig alldeles för länge i ditt liv med att utnyttja många människor till att kränka dig, men det värsta de har gjort mot dig mästare är att begränsa dina kunskaper för lärande på Jorden och som har lett till ett onödigt lidande för dig.

Det är slut med dessa attacker mot dig nu och vi är många som strider mot dessa mörka individer för att få ett slut på trakasserier, både mot dig och för den övriga befolkningen.

Många har försvunnit från Universum men det återstår en del som vi tillsammans med dig mästare har fått förflyttade från de olika Råden där du har ett stort inflytande för den mänskliga rasen.

Vi munkar och nunnor tolererar inte längre denna behandling av dig mästare och dessa onda individer kommer att få det hett om öronen i fortsättningen om de fortfarande försöker skada dig.

Jorden står i ett stort skifte som är betydande för hela Universum eftersom planeten Gaia är så viktig för alla varelser i Universum och i denna galax. Alla arbetar vi tillsammans för att freden ska bli något som blir hållbart över tid och något mer världskrig kommer aldrig att hända igen på Jorden. Det är bestämt sedan lång tid tillbaka. Alltför många planeter skulle bli skadade av ett kärnvapenkrig exempelvis. Det ska inte några oskyldiga varelser bli drabbade av.

Vi ville bara tala med dig mästare och ge dig information om att det är fler än du tror som är med dig och skyddar dig. Alla är vi så trötta på dessa mörka individer som kommer i stora svärmar som gräshoppor, både i Universum och på Jorden. Vår Herre har fått nog och kommer se till att dessa försvinner för gott från detta Universum och vi tror på Vår Herre som den störste i hela Universum. GUD välsigne dig mästare och vi ber för ditt fortsatta arbete för mänskligheten.

Munkarna i Jesuitorden

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *