Kategorier
Kanaliseringar

Höstdagjämningens lugna och vackra tid

Höstdagjämningen infaller inom kort, med denna årstids lugna och vackra lövverk på träd och växter i naturen. Det är en lugn period innan allt börjar på allvar avseende ekonomi och energi, bland annat. Många människor oroar sig för hur framtiden blir och att vara förberedd på en mörk period kan vara ett sätt att klara sig när det blir verklighet av dessa händelser, för att den kommer.

Denna mörka tid har en avsikt och det är en nödvändighet i att människorna börjar bli mer medvetna om vad som händer och varför. Mycket har hänt i människornas utvecklingen, både på Jorden och i människorna själva vilket är en upphöjning för att förberedas för de stora energierna som träffar Jorden under denna tid. Många fantastiska energier har redan kommit och många har känt av dessa energier som en känsla av att plötsligt ha fått mer kunskaper i det som tidigare var obegripligt. Alla människor har höjt sitt DNA och på det sättet höjt sin medvetenhet och blivit mer observanta på det som händer och på ett mer objektivt sätt.

Det är en glädjande tid, samtidigt som det händer oroligheter i många länder med stigande ekonomiska svårigheter och som även tilltar med den ökande kostnaden i energiförbrukningen. Med dessa svårigheter kommer även innovativa förslag till en förbättring för alla i befolkningen med ökande kunskaper om energi, som äntligen kan bli en verkligt stor vinst för de länder med kallt klimat. Kunskaperna finns redan men tillstånden från ledarna dröjer på grund av minskade möjligheter för kontroll och styrning av folket. Att ta tillbaka sin kraft för att få tillgång till denna kunskap och praktisera den är något som befolkningen nu borde ha möjlighet till.

Det har tagit alldeles för lång tid med att få tillgång till dessa möjligheter för att få en lättare tillvaro för alla i befolkningen och tiden är rätt nu när det är så stor kris när det gäller energiförbrukningen, framför allt i Europa. Det kommer att komma fram så småningom, men innan dess är det många som blir lidande av kylan och ekonomin under vintern på norra halvklotet på Jorden. Värmen och medkänslan mellan människorna kommer att vara särskilt tydlig när alla måste värna om sitt hus och få värme under vintermånaderna. Även matbrist kan förekomma eftersom många butiker och även stora livsmedelskedjor kan bli utan de basvaror som många behöver. Många ställer upp för varandra och hjälper de som inte har något att äta, med bröd exempelvis och det kan bli en av de svåraste perioderna de har upplevt. Detta drabbar inte enbart de länder som redan har det svårt, utan även länder med bra ekonomi bland befolkningen. Njut av höstens lugn och vackra färger, snart kommer mörkret och kallare klimat i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *