Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Det är ett mycket stort beslut som har fattats om en ny global nedstängning på grund av ökat Omikronvirus i världen och nya vaccin. Detta virus är inte så farligt som många tror men vaccinerna däremot är än mer giftiga.

Detta beslut har fattats bakom kulisserna, som har observerat hur viruset har spridit sig i vissa delar av världen och det kommer att bli obligatoriska vaccineringar i några länder. Det kan vara väldigt svårt att stå emot dessa bestämmelser men att våga säga ifrån till de som har makten i landet, blir det svårare för ledarna att verkligen tvinga fram sådana beslut för sin befolkning. Det är väldigt viktigt i denna svåra tid att verkligen börja ifrågasätta om det verkligen är rätt att försöka tvinga människor till något de inte vill. Detta gäller människornas frihet och ett sista försök att ta tillbaka sin planet och värdighet som människa.

Att de mörka har försökt skada och eliminera så många som möjligt av mänskligheten är inget nytt och detta vaccin framför allt är ett mycket starkt vapen att ta till för att få så många som möjligt att lämna Jorden till andra sidan väven. Många människor kommer att lämna Jorden för att fortsätta skicka sitt ljus till de som är kvar på Jorden och som är de som måste ta upp kampen mot de mörka för Jordens och människornas uppstigning till en högre dimension.

Det är oerhört viktigt i detta år att verkligen föreställa sig om vilket liv man vill ha i fortsättningen. Mycket av det man utförde i detta år blir en konsekvens för det som händer nästa år och därför kan det vara bra att man redan nu börjar fundera över sitt liv och de möjligheter man vill ha i fortsättningen. Det har påpekats många gånger om vikten med att börja visualisera om vilken framtid man vill leva i. Många människor föredrar att leva i den lägre vibrationen som inte innebär några förändringar i livet och det är som det ska vara, medan andra vill se något annat i Jordens utveckling och är trötta på denna negativa spiral som har utvecklats sedan alltför lång tid tillbaka. Det vill säga en ny tid och en ny värld.

Arbetet bakom kulisserna har påverkat utvecklingen till en ny nedstängning och det är endast i kärlek för människorna som denna pandemi kommer att verkställas. Mycket kommer att utvecklas efter denna nedstängning och endast till det bättre för de flesta människor, särskilt de som vill förändra och hela denna planet som den är i så stort behov av. Även människornas frihet med en uppstigning till en högre dimension är det viktigaste för alla varelser i de civilisationer i Universum som följer denna utveckling. Kärleken och förståelsen för människorna är så stor och alla vill hjälpa till med starka energier för stärkande och helande för mänskligheten.

Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *