Kategorier
Kanaliseringar

Stor Händelse på väg

Det är nu det verkligen händer. Människorna skulle bara veta vilken fantastisk händelse som snart kommer att inträffa. Chocken, glädjen och överraskningen blir megastor för alla människor. Även om kriget i Ukraina fortsätter ett tag till har ändå den ryska ledaren eliminerat eller tillfångatagit de som försökte eliminera hela befolkningen med biovapen.

Händelsen kommer ändå att inträffa. Det är rätt tid enligt den Gudomliga Planen och alla människor får en ny verklighetsuppfattning. Det är på gott och ont för de flesta människor, men de som redan är vakna har väntat länge på detta och glädjen blir därför väldigt stor. Många symptom försvinner och smärtorna blir mindre.

Denna månad är avgörande för hela mänskligheten och insikten för många blir till en större förståelse för handlingarna i deras liv. De som kommer från andra civilisationer skickas hem och de människor som har levt på den mörka sidan i samhället får en möjlighet att vända sig till den ljusa sidan för ett fortsatt liv på Jorden.

Skiljeväggen för de människor som fortsätter i den lägre dimensionen har blivit större mellan de människor som har vaknat och som vill gå vidare till en högre dimension och en annan bättre värld, var något som var väntat. Allt är som det ska vara och den bästa förutsättningen för alla, oavsett vad man väljer för sitt fortsatta liv. Ingen blir lämnad i sitt öde, utan alla kommer att få den hjälp de behöver, även ljusarbetarna som kan bli osäkra och förvirrade får den hjälp och det stöd de behöver för att kunna hjälpa andra människor på vägen mot uppstigningen. Detta är den välsignade händelsen i världen och för människorna. Detta kommer från mitt Högre Jag.

I kärlek och ljus

Jag ställde en fråga om denna händelse och om den verkligen avsåg att komma redan denna månad eller om det skulle dröja månader eller till och med år innan det händer och svaret blev:

Detta kommer att ha skett innan sommarsolståndet som infaller under juni månad, och denna händelse blir en ytterligare ögonöppnare för många människor.

Denna händelse är en våg av förståelse om vem man är och var man kommer ifrån. Det är en föraning om den stora vågen som kommer med solblixten och som alla drabbas av samtidigt på Jorden, men händelsen som kommer i denna månad är inte mindre verksam för det.

Det kommer att kännas när den träffar alla med insikten om vem man är, och som kan bli väldigt chockartad.

Jag: Tiden får utvisa vad som händer om det blir snart eller om det dröjer på grund av människors medvetenhet som går fram och tillbaka i vibration.

Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *