Kategorier
Kanaliseringar

Galaktiska Ljusfederationen

Det som är viktigt i denna tid är det som händer härnäst för alla människor. Solen står i rätt position för att släppa en del av sina strålar och som kommer i form av vågor.

Den första vågen har en fantastiskt helande och renande egenskap som kommer att öppna ögonen på väldigt många människor och som börjar sprida sig över världen successivt. Det kan vara en del uppstigningssymptom men det kommer att gå över.

De mörka är desperata med att försöka fånga så många som möjligt till att hylla Herren till de mörka och tyvärr är det många som blir lurade i tron. De mörka vet att de har förlorat men de försöker att med otroligt manipulativa metoder ge människor en möjlighet att vända sin tro från Vår Herre med att ge instruktioner om hur religionen nu fungerar på 2000-talet. Det blir många människor som har en önskan med att följa med i utvecklingen och ser detta som ett nytt sätt att se på religionen i jämfört med den tro som avser Vår Herre, Jesus och den Heliga ande.

Detta är en svår övergång för många eftersom inte alla är överens med denna sida av New Age som tidigare var ett sätt att få behålla sin tro som man har haft under hela livet men som nu har svängt till något som liknar en konsert med musik som inte lockar fram någon frid och kärlek för Vår Herre. Musiken har en stor roll i denna manipulation och många unga människor blir lockade av denna typ av musik som är suggestiv. Även om de känner att det är långt ifrån den musik som spelades i kyrkorna och som avsåg psalmer eller klassisk musik är det en musik som kan tilltala de unga i samhället. Det kommer att bli många själar som fångas av dessa mörka och det gäller för ljusarbetarna att försöka rädda dessa själar som annars kan gå förlorade genom att hylla Herren till den mörka.

Vågen som kommer blir en räddning för vissa som kunde ha förletts till denna nya religion som har beslutats ska gälla för hela världen i fortsättningen. Det går inte att bestämma vilken tro människor föredrar att ha men det kan gå att förleda och manipulera framför allt de unga människorna som på det sättet har fått en ny inriktning i tron. Detta är en svår tid och att försöka få människor att känna efter var man står i sin tro och känna förtröstan om att många ändå kommer att bli räddade och gå tillbaka till den tro man hade tidigare för Vår Herre, Jesus och den Heliga Ande.

Att be om hjälp för sig själv och andra i djupet av sitt hjärta för att inte bli förledd, blir omedelbart bönhörd. Vår Herre överger inte sina barn. Kärleken som skickas till människorna från alla som följer detta skift till en högre dimension känner inga gränser och även respekten för mänskligheten.

Den Galaktiska Federationen

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *