Kategorier
Kanaliseringar

Mitt Högre Jag

Det är så många människor som inte förstår vad det innebär med denna svåra tid som vi lever i. Med en intuitiv känsla för att ta denna tid vi lever i som en tid till försoning och förlåtelse, blir det en så stor skillnad i sambandet med de personer vi lever med.

Barnen förstår redan mer om vad som händer än den vuxna befolkningen och det är som det ska vara. Deras förmåga att se det som är uppenbart kan de vuxna lära sig av och att lyssna på barnen är bland det viktigaste just nu.

Visserligen har många börjat förstå att det som händer i världen är något som inte sker av en slump och att börja söka inom sig är ett sätt att få en förklaring över vad denna kollaps i världen beror på. Många känner dock en sorg och en förlust över det som har varit men även en stor förväntan över vad som ska komma efter.

Än så länge har inte de flesta människor uppfattat någon förändring i sina liv i en positiv mening utan har sett allt som händer är en katastrof i världen. De tror att det är världens undergång och det kan man säga om den tredje dimensionen men det betyder att något nytt föds i stället.

Det gamla måste tas ned för att något nytt med högre vibration kan ta plats med en utveckling till en högre välfärd för alla i befolkningen, det vill säga allt det gamla med svåra minnen och dålig funktion i samhället som har hållit folket fast i negativa känslor för allt som är berikande för människor.

Det måste bli ett slut på dömande, både för sin egen person och andra människor och därför fortgår denna destruktiva utveckling ett tag till för att försvinna för gott. Detta är något som är glädjande eftersom det kan endast gå mot något som är bättre och större än vad alla tidigare har upplevt.

Människor ha tålamod, snart kommer förändringen som förändrar allt i ett ögonblick till något fantastiskt och med helt andra förutsättningar till ett bättre liv i alla avseenden. Arbetet bakom kulisserna kommer snart att ge frukt för ert tålamod i form av många och stora förändringar vad gäller ekonomin, medel till alla i befolkningen bland annat.

Detta är vad många har väntat på och det är väldigt nära med den händelsen, men tills dess stå varandra nära och håll varandra kära. Kärleken är allt som räknas, och så är det.

AMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.