Kategorier
Kanaliseringar

En hälsning från Agartha

Var hälsad alla människor som i denna stund går igenom många prövningar av både de mörka, och med bedömningar angående möjligheten att få följa med i uppstigningen till den femte dimensionen.

Det är som sagts inte så många människor som följer med i denna första omgång, men var inte så ledsna för det. Ni kommer dit när det är er tid. Till dess kommer ni att fortsätta i den tredje dimensionen för er utveckling i andlighet och medvetenhet. Det är som det ska vara. Allt går enligt planen.

Vi i Agartha följer er med stort intresse och gläds åt de stora förändringar som kommer med den stora uppstigningen till den femte dimensionen för de människor som vill och kan följa med. Då kommer vi att ses som multidimensionella varelser och ha möjlighet att gå mellan dimensionerna som vi vill.

Vi i Agartha vill verkligen att allt detta för mänskligheten blir en resa som alla kommer ihåg som den största händelsen i historien. Vi skickar er vårt ljus och välsignelser i denna mörka tid, men som inom kort byts till ljus och kärlek.

Vi i Agartha

Stort tack och i kärleksfull tjänst. Jag Är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.