Kategorier
Kanaliseringar

En meditation på den nya Jorden

Jag står på ett högt berg och ser ut över det fantastiska landskapet med höga berg och djupa dalar. Jag är ensam och det en frid och högtidlighet som jag inte har känt tidigare. Jag är på den nya Jorden och färgerna på grönskan är djup och mer intensiv. Jag är väldigt högt upp på detta berg och när jag vänder mig om står det många människor efter vägen som är av kristall.

Det har fotsida kläder med kåpor ungefär som munkar hade förr i tiden och det är munkar från medeltiden. De har kommit för att följa mig på vägen i mitt stora arbete för folket och i Universum. De har väntat på mig och de hjälper mig även i den andliga bok som jag skriver. De vill vara med mig och hylla vår Fader Gud och hans son Jesus som är desamma som när de levde på Jorden och bad om deras välsignelse.

Dessa munkar är på andra sidan väven och de har väntat på den blåvingade som kommer från Källan med kärlek, ljus och sanning. De säger att äntligen har du kommit och ljuset, kärleken har aldrig varit starkare än nu i hela Universum. Vi har fått lov att följa dig mästare på den nya Jorden och dina gärningar för folket med stora avslöjanden blir avgörande för världens folk och för freden i världen. Vi hyllar ditt mod, mästare och ditt tålamod för utvecklingen i den nya tiden och den nya Jorden.

Det är munkarna från Jesuitorden

I denna meditation upplevde jag än en gång den nya Jorden med en skönhet och frid som var en början till något som kommer att bli en fantastisk tid för de människor som kommer att bebo den nya Jorden. Att få ha kommit för att besöka den nya Jorden är något allt fler människor kommer att få göra och då främst i sina meditationer. Det är stor gåva och jag är så tacksam att ha fått denna upplevelse, både på den nya Jorden och av de munkar som följer och stöder mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.